KAportal U petak opet zabavno u Radićevoj - rock koncert, likovni kutak, dvije izložbe i kratka priča na poklon | Karlovački informativni web portal

U petak opet zabavno u Radićevoj – rock koncert, likovni kutak, dvije izložbe i kratka priča na poklon

Ovog petka na rasporedu je novo druženje u Radićevoj ulici. Riječ je o zaostacima s “Dana Radićeve” odgođenim zbog kiše, kao i nekim novim programima, a ujedno se u sve uklapaju i dodatne aktivnosti Knjižnice za mlade, kao i tekuća izložba Centra F.R.E.E.D.A.N.C.E.

U Knjižnici za mlade u 19 sati otvara se izložba radova mladog alternativnog umjetnika Frana Spudića pod nazivom “Sketches N’ Stuff”. Fran Spudić bavi se crtanjem, grafitima, tipografijom i oslikavanjem, a svi oni koji propuste svečano otvaranje izložbu će moći razgledati sve do 28. rujna.

Kada je izložbeni program u pitanju, valja naglasiti kako je u Galeriji ZILIK još uvijek otvorena izložba o prvih 15 godina Centra F.R.E.E.D.A.N.C.E. otvorena u sklopu ljetne edicije Karlovac Dance Festivala, a ovog petka zbog ostalih događanja u Radićevoj ostat će otvorena sve do 22 sata.

Od 20 sati počinje središnji program “male okupacije Radićeve”, na kojem će koncert održati karlovački rock bend EoT, a u likovnom kutku gošća je Nataša Gojak, koja će se predstaviti malom izložbom, ali i stvaranjem novog djela tijekom večeri.

Posjetitelje očekuje i poklon priča Magdalene Mrčele iz Splita “Influenserica”, a riječ je o pobjedničkoj priči ovogodišnjeg Natječaja za najbolju kratku priču “Zlatko Tomičić” u organizaciji Književnog kruga Karlovac.

  • KAportal.hr

  • Odgovori