KAportal U siječnju u RETI: Prelistajte katalog i pronađite brojne popuste | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

U siječnju u RETI: Prelistajte katalog i pronađite brojne popuste

Reta katalog za siječanj donosi akcije i popuste koji priliče novom desetljeću, a svi iz Rete donose čestitke i najbolje želje svim čitateljima u novoj 2020. godini!

U novom Reta katalogu za siječanj 2020. potražite popuste na: pribor za miješanje, proizvode i opremu za ispune, električne alate i ručne alate!

Reta katalog možete skinuti OVDJE ili ga prelistati ONLINE. Ostanite u toku s najnovijim akcijama I popustima putem naše Facebook stranice Reta d.o.o.

Potičemo vas da nas posjetite na adresi Zagrebačka 37 gdje Vam naše ljubazno osoblje stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja. Također na raspolaganju Vam stoji naša web stranica za sve dodatne informacije.

KONTAKT:
Zagrebačka 37, 47000 Karlovac, Hrvatska

Maloprodaja:
Telefon: 047/638-220
E-mail: maloprodaja@reta.hr
Keramika i sanitarija:
Telefon: 047/642-241
E-mail: keramika@reta.hr keramika@reta.hr

www.reta.hr

PRATITE NAS I NA FACEBOOKU…

RADNO VRIJEME:
Ponedjeljak – petak: 07 – 16 h
Subota: 08 – 13 h

Tvrtka Reta d.o.o. preko dvadeset godina i bavi se proizvodnjom i distribucijom žičanih proizvoda, aluminijskog i građevinskog okova za prozore i vrata, te prodajom kompletnog asortimana građevinskog materijala, keramičkih pločica i kupaonske opreme, ogradnih sustava, vrtnog asortimana, stolarije i željezarije.

Individualan pristup, širina asortimana, dugogodišnje iskustvo te pristupačne cijene, jamstvo su da ćemo ispuniti očekivanja svakog klijenta. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu koja će vam zasigurno olakšati kupnju.

Sponzorirani članak

  • Odgovori