KAportal Uručene Cambridge English diplome polaznicima Lingua centra - ostvareni fenomenalni rezultati! | Karlovački informativni web portal

Uručene Cambridge English diplome polaznicima Lingua centra – ostvareni fenomenalni rezultati!

Najuspješnijoj generaciji polaznika Lingua centra jučer su u Restoranu Zrinski doma HV uručene Cambridge English diplome. Diplome je polaznicima, u ime direktorice British Councila, uručila gospođa Đurđica Valadžija.

Veliki uspjeh postigli su polaznici Lingua centra na ispitnom roku u lipnju kada je trideset polaznika pristupilo i s fenomenalnim rezultatima položilo ove prestižne ispite! Zbog iznimnih rezultata DEVET polaznika položilo je ispit na višem stupnju prema Europskoj jezičnoj klasifikaciji od onog koji su polagali! Osam ih je polažući ispit na B2 stupnju položilo C1, a jedna polaznica je polažući C1 stupanj položila C2 stupanj – razinu izvornog govornika.

Dvadeset polaznika polagalo je ispit na B2 stupnju – Firste Certificate (FCE), šest polaznika je polagalo ispit na C1 stupnju –  Cambridge Advaced English (CAE) te četvero polaznika je polagalo Cambridge Young learners English ispite. Za ovaj fenomenalan rezultat zaslužne su i profesorice Lingua centra  Maja Basara i Marija Kolar koje su pripremale polaznike za ispit, ali i svi predavači koji su ih učili kroz sve godine školovanja u Lingua centru od predškolskog uzrasta do sada. Lingua centar je jedina škola u Karlovcu statusa srebrnog partnera British Councila u Addvantage programu i jedna od sedam škola u Hrvatskoj tog statusa. Uspješnost polaznika Lingua centra na ovim međunarodno priznatim ispita uvjet je za dobivanje ovog statusa i svake godine se iznova mora zaslužiti.

Polaznici koji su položili Cambridge English ispite:

 • FCE PASS 2019

  MATILDA ZIMET, LEVEL B2
  BRUNO DIKLIĆ, LEVEL C1
  LOVRO GRAČAN, LEVEL B2
  MIA BANIČEK, LEVEL C1
  EMA VUČINIĆ, LEVEL C1
  NIKA ŽUVELA, LEVEL B2
  ANDREA MILJAK, LEVEL B2
  FILIP BAKŠIĆ, LEVEL C1
  BORNA MRAK, LEVEL B2
  LUCIJA PRISELAC, LEVEL C1
  FLORIJAN SKOLAN, LEVEL B2
  LUCIJA MAĐERUH, LEVEL B2
  KARLO BEŠENIĆ, LEVEL B2
  SANDRO BOKA, LEVEL B2
  IVONA CVITKOVIĆ, LEVEL C1
  IVA PINUŠIĆ, LEVEL C1
  PETRA NOVAČIĆ, LEVEL C1
  VEDRANA KRIŽANIĆ, LEVEL B2
  DORIAN LEKAJ, LEVEL B2
  KARLO BOSILJEVAC, LEVEL B2

  CAE PASS 2019

  INGA RAJER, LEVEL C1
  ANITA MIHALJEVIĆ, LEVEL C1
  GABRIELA PRPIĆ, LEVEL C1
  KELLY DA SILVA, LEVEL C1
  LEA BEDIĆ, LEVEL C2
  MINA BOLJAR, LEVEL C1

  YLE PASS 2019

  Cambridge Young learners – Movers
  LUCIJA BRITVEC
  EMA ŽAGAR

  Cambridge Young learners – Flyers
  KARLA PALAJSA
  KARLO MALEŽIĆ

  Za veselu atmosferu na svečanoj dodjeli  Cambridge English diploma pobrinuo se Milan Prša, a Choco Caffe Bar je zaslužan za prefinu tortu koja je bila šećer na kraju ovog divnog događaja. Lingua centar vrši upise u novu školsku godinu i ukoliko se i Vi želite priključiti našem uspješnom timu, a strani jezici su ulaznica za bolju budućnost, pozivamo Vas da što prije osigurate svoje mjesto jer školska godina počinje 16. rujna 2019.

  Sponzorirani članak