KAportal UVJETI KORIŠTENJA | Karlovački informativni web portal

UVJETI KORIŠTENJA

Dobrodošli na KAportal.hr, najposjećeniji internetski portal grada Karlovca i Karlovačke županije i jedan od posjećenijih regionalnih portala u Hrvatskoj.

UVJETI KORIŠTENJA

Korištenjem KAportala i svih njegovih dijelova prihvaćate ovdje navedena prava korištenja. KAportal ne smije se koristi u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

Izdavač KAportala je tvrtka RTL Hrvatska d.o.o. iz Zagreba i ona svim posjetiteljima osigurava besplatno korištenje sadržaja ove web stranice, ali u skladu s uvjetima korištenja. Za RTL Hrvatska sadržaj KAportala uređuje tvrtka Kraft Draft d.o.o. iz Karlovca.

Svi sadržaji KAportala koriste se na vlastitu odgovornost i RTL Hrvatska d.o.o. niti Kraft Draft d.o.o. ne mogubiti odgovorni za bilo kakvu štetu nastalu njegovim korištenjem. Korištenje KAportala dozvoljeno je osobama svih dobnih skupina, osim ako to nije posebno naznačeno.

 • AUTORSKA PRAVA I UVJETI PRENOŠENJA

  Svi članci i fotografije na internet stranici KAportal.hr vlasništvo su tvrtke Kraft Draft d.o.o. Kraft Draft d.o.o. dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka i fotografija objavljenih na internet stranici KAportal.hr u drugim medijima pod sljedećim uvjetima;

  Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka uz obavezno navođenje izvora, pri čemu su web portali dužni objaviti link na originalni tekst na internet stranicu KAportal.hr.

  Ova odredba ne odnosi se na medije sa kojima Kraft Draft d.o.o. ima izravni pisani ugovor o drugačijim uvjetima.

  Kraft Draft d.o.o. je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Kraft Draft će protiv prekršitelja odrebi podnijeti tužbu pred sudom u Karlovcu.

  Sav samoinicijativno ustupljen sadržaj, fotografije, tekstovi, video snimke i drugi slični materijali mogu, ali i ne moraju biti objavljeni, dok pošiljatelji prihvaćaju da za poslane materijale neće biti isplaćen honorar. Također, svi koji samoinicijativno šalju materijale jamče pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo te da na isti polažu autorska prava.

  Ukoliko smatrate da je KAportal – Kraft Draft povrijedio Vaša autorska prava, to ćemo razmotriti a sporni sadržaj, ako se uistinu radi po povredi prava, biti uklonjen.

  KAportal sadrži linkove na vanjske stranice za čiji sadržaj nije i ne može biti odgovoran.

  REGISTRIRANI KORISNICI

  Registriranjem na KAportal prihvaćate uvjete korištenja i uvjete komentiranja. KAportal ni na koji način nije odgovoran za sadržaje koje objavljuju posjetitelji.

  Za sve objavljene sadržaje odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. KAportal je dužan po utvrđivanju opravdanosti eventualne prijave u razumnom roku ukloniti sadržaje korisnika koji nisu u skladu s važećim zakonima. Registrirani korisnici dužni su se ponašati u skladu sa specifičnim pravilima za pojedine dijelove portala.

  KAportal zadržava pravo da pojedinom korisniku zabrani korištenje portalom ili dijelom portala, ukoliko se ustanovi da je korisnik kršio pravila. Korisnik je također dužan KAportalu prijaviti eventualno neovlašteno korištenje njegovog korisničkog računa.

  PRAVILA KOMENTIRANJA

  Na KAportalu je registriranim korisnicima dozvoljeno komentiranje uz prihvaćanje pravila komentiranja.

  – Zabranjeno je vrijeđanje, provociranje i omalovažavanje  na osnovi vjerske, nacionalne, spolne ili neke druge pripadnosti.

  – Zabranjeni su napadi na privatnost osoba, širenje mržnje i slični ispadi.

  – Zabranjeno je reklamiranje, spamovi i slične poruke.

  OSTALE ODREDBE

  KAportal nema obavezu pratiti komunikacijski servis – komentare korisnika, ali zadržava pravo da u slučaju opravdane prijave bez obavijesti ukloni bilo koji materijal koji nije u skladu s pravilima.

  KAportal zadržava pravo da bez najave promijeni ili modificira pravila. O važnim promjenama i dopunama može obavijestiti korisnike putem maila ili objavljivanjem na portalu. Korištenjem svih sadržaja na KAportalu korisnici se smatraju upoznati s pravilima.

  ZAŠTITA PRIVATNOSTI

  KOLAČIĆI (COOKIES)