KAportal Veterinarske ambulante u veljači vrše kastracije mačaka po povoljnijim cijenama - uljepšajte život svom ljubimcu, pogledajte ponude | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

Veterinarske ambulante u veljači vrše kastracije mačaka po povoljnijim cijenama – uljepšajte život svom ljubimcu, pogledajte ponude

foto ilustracija – Pixabay.com

Već tradicionalno, veterinarske stanice i ambulante u veljači nude promotivne cijene sterilizacije i kastracije mačaka. Iako smo već u drugom dijelu mjeseca, treba podsjetiti da je ovaj jednostavan operativni zahvat višestruko koristan za vlasnike ali i kućne ljubimce koji nakon sterilizacije i kastracije mogu puno kvalitetnije, zdravije i dulje živjeti.

Pogledajte ponude…

Veterinarska stanica Karlovac (Veterinarska praksa Dubovac) ima akciju sterilizacije/kastracije mačaka po cijeni od  200 kuna za ženke i 150 kuna za mužjake. Za naručivanje termina treba nazvati barem dan ranije na 047/648-075.

Ambulanta Anima ima akcije za kastraciju i sterilizaciju mačaka. Tako je cijena za ženku 270 kuna, a za mužjaka 130 kuna. Telefon je 047/522-228.

Akcije su pripremili i veterinari u Ogulinu. Petvet Ogulin nema objavljene cijene ali je najavio akciju kastracije mačaka s popustom od 20%.

Akciju ima i Veterinarska ambulanta Ogulin na Pešćenici. Navode da popust vrijedi do 5. travnja. Cijena sterilizacije jedne mačke je 330 kuna, no zanimljivo je da ako sterilizirate tri mačke, jednu sterilizaciju imate gratis.

KAportal.hr

  • Jedan komentar

    1. “Uljepšajte život svom ljubimcu”!?
      A baš sam razmišljao što mi još fali do potpune sreće.

    Odgovori