VIJESTI.hr

VIDEO, komentar Zorana Šprajca: Izgleda da predsjednica Sindikata učitelja ima problema s jednim slovom abecede

VIDEO, komentar Zorana Šprajca: Izgleda da predsjednica Sindikata
učitelja ima problema s jednim slovom abecede

Ovih dana nisu se proslavili ni pojedini sindikalni lideri. Tako recimo šefica Sindikata učitelja Sanja Šprem izgleda da ima problema s razlikovanjem "mekog" i "tvrdog" slova "č".

Naime, u emisiji HRT-a "Ima li što novo", zajedno s ministricom Blaženkom Divjak govorila je o prosječnoj plaći učitelja pa su svoje izračune napisale na školskoj ploči.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Gospođa Šprem pri tome je riječ "prosječna" napisala s "mekim ć". Da ne bi ispalo da joj se slučajno omaklo, predsjednici Sindikata hrvatskih učitelja riječ "prosječno" dvaput je napisala s "mekim ć". Inače, radi u 6. Osnovnoj školi u Varaždinu, gdje učenike uči čitati i pisati, a uz to ima i impresivan popis sindikalnih i ostalih funkcija.

Tako je sindikalna vijećnica, predstavnica Radničkog vijeća, članica PR tima škole, članica tima za rad na projektima EU, Predsjednica školskog odbora, Županijski je  povjerenik SHU-a, članica je Velikog vijeća Matice hrvatskih sindikata, članica Pregovaračkog odbora i Predsjednica Velikog vijeća SHU-a.

Tijekom dana objasnila je da je bila umorna i da nije ponijela naočale, a bez njih ne vidi ni čitati. Sva ostala slova gospođa Šprem je inače točno i lijepo napisala i bez naočala.

RTL.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!