VIJESTI.hr

VIDEO, komentar Zorana Šprajca: Izgleda da predsjednica Sindikata učitelja ima problema s jednim slovom abecede

VIDEO, komentar Zorana Šprajca: Izgleda da predsjednica Sindikata
učitelja ima problema s jednim slovom abecede

Ovih dana nisu se proslavili ni pojedini sindikalni lideri. Tako recimo šefica Sindikata učitelja Sanja Šprem izgleda da ima problema s razlikovanjem "mekog" i "tvrdog" slova "č".

Naime, u emisiji HRT-a "Ima li što novo", zajedno s ministricom Blaženkom Divjak govorila je o prosječnoj plaći učitelja pa su svoje izračune napisale na školskoj ploči.

Gospođa Šprem pri tome je riječ "prosječna" napisala s "mekim ć". Da ne bi ispalo da joj se slučajno omaklo, predsjednici Sindikata hrvatskih učitelja riječ "prosječno" dvaput je napisala s "mekim ć". Inače, radi u 6. Osnovnoj školi u Varaždinu, gdje učenike uči čitati i pisati, a uz to ima i impresivan popis sindikalnih i ostalih funkcija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tako je sindikalna vijećnica, predstavnica Radničkog vijeća, članica PR tima škole, članica tima za rad na projektima EU, Predsjednica školskog odbora, Županijski je  povjerenik SHU-a, članica je Velikog vijeća Matice hrvatskih sindikata, članica Pregovaračkog odbora i Predsjednica Velikog vijeća SHU-a.

Tijekom dana objasnila je da je bila umorna i da nije ponijela naočale, a bez njih ne vidi ni čitati. Sva ostala slova gospođa Šprem je inače točno i lijepo napisala i bez naočala.

RTL.hr


Reci što misliš!