VIJESTI.hr

FOTO Je l' ima netko broj od Muldera? Novinarka snimila NLO iznad zagrebačkih Vrbana

FOTO Je l' ima netko broj od Muldera? Novinarka snimila NLO iznad
zagrebačkih Vrbana

Kada je naša novinarka u petak išla 'fotkati' lijepi ružičasti zalazak sunca iznad Zagreba, nemilo se iznenadila što je 'ulovila' na fotografiji.

Tek kada ju je išla povećati 'kako bi dobila bolji kadar', primijetila je neobičnu svjetleću formaciju među oblacima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Jučer išla slikat lepo ružičasto nebo iznad Zagreba s parkirališta Pet centra na Vrbanima kad ono - kaj je ovo i je l' ima ne'ko broj od Muldera?", napisala je ispod objavljene fotografije u popularnoj FB grupi 'Zakaj volim Zagreb'.

Ispod fotografije se razvila ozbiljna rasprava, s time da neki zaista misle da se radi o posjeti 'malih zelenih', neki tvrde da su to ptice, drugi da su dronovi, a ima i onih koji su rekli da su to zasigurno borbeni avioni iz Slovenije.

Za Vijesti.hr je ispričala kako fotografiju nije uslikala u zatvorenom prostoru, jer su mnogi komentirali da su  'neidentificirane  točkice' zasigurno odbljesak lampica na prozoru. U komentarima su je pitali i je li očistila leću kamere na mobitelu, na što nam je odgovorila potvrdno.

NLO, odnosno neidentificirani leteći objekt je zasigurno uhvatila jer ga nitko još nije identificirao, a sada, što je to točno, ostaje za diskutirati...

Vijesti.rtl.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!