KAportal Želite li bez stresa dočekati upise na fakultet? Dobra priprema za državnu maturu osigurat će siguran uspješan prolazak na ispitu | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

Želite li bez stresa dočekati upise na fakultet? Dobra priprema za državnu maturu osigurat će siguran uspješan prolazak na ispitu

Želite li bez stresa dočekati upise na fakultet? Dobra priprema za državnu maturu osigurat će Vam siguran i uspješan prolazak na ispitu te upis željenog fakulteta.

Pučko otvoreno učilište Lingua organizira pripreme za državnu maturu za module:

HRVATSKI JEZIK – viša i niža razina

ENGLESKI JEZIK – viša i niža razina

MATEMATIKA – viša i niža razina.

Nastava se održava subotom tijekom jutra. Satnica za svaki modul je 40 školskih sati. Cijena modula je 800,00 kn, a u cijenu su uključene skripte, svi dodatni materijali i probna testiranja. Nastavu vode iskusni profesori i magistri. Rad u malim grupama, moderno opremljenim učionicama te individualizirani pristup svakom polazniku daje izvrsne rezultate iz godine u godinu.

Nastava počinje 11. siječnja 2020., a upisi traju do kraja prosinca odnosno do popunjenja grupa.

Akcijska cijena za „prijatelje“. Dovedi dva prijatelja i svi ostvarite popust na paket od tri modula u iznosu od 100,00 kn.

Sve informacije možete dobiti pozivom na 421 800, e-mail: uciliste@lingua-centar.hr  ili dolaskom na adresu Pučkog otvorenog učilišta LINGUA Vladka Mačeka 28, Karlovac.

Sponzorirani članak