ŽIVOT & STIL

Greške u koracima: Četiri razloga zbog kojih vas možda nije pozvao na drugi spoj

Greške u koracima: Četiri razloga zbog kojih vas možda nije pozvao
na drugi spoj

Prvi izlazak nije toliki problem, ali ako mislite da je spoj dobro prošao, a onda vam se poslije nikad nije javio, možda radite neke od ovih grešaka.

LogImpression?z=1090;ad=183236;m=RTL;sid1. Pričate o svom bivšem

Ako pričate o svom bivšem na prvom spoju, to je jedna od najgorih stvari koju možete napraviti. Možete proliti vino po cijelom stolu, ošamariti bezobranog konobara ili uvrijediti simpatičnu bakicu - i još uvijek imate dobre izglede za drugi spoj. Samo nemojte spominjati svog bivšeg. To pokazuje da živite u prošlosti i da ga možda niste preboljeli.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

2. Imate lošu memoriju

Bilo da ste upoznali online ili osobno, postoji dobra šansa da ste poslali SMS poruke ili razgovarali prije nego što ste se sastali. Tijekom tog vremena oboje ste podijelili nekoliko stvari o sebi. Zaboravljanje tih detalja ne smije se dogoditi. Nije stvar u samo blesavim stvarima poput najdraže boje, već i u važnim detaljima poput što radite. Vaš nedostatak interesa može rezultirati njegovim.

3. Previše ste pričali...o sebi

Većina prvih spojeva je poput intervjua za posao, ali s dodatkom vina.  To je rekao razgovor koji bi trebao biti kao ping-pong, gdje ima puno zanimljiv prebacivanja. Ako ste dugo držali loptu na svojoj strani, razgovor je bio jednostran, što je velika greška. Prema istraživačima s Harvard University, postavljanje potpitanja pokazuje iskreno zanimanje i povećava šanse da vas ponovno želi vidjeti.

4. Bili ste previše zainteresirani i željni pažnje

Nema ničeg lošeg u pokazivanju interesa i želje za ponovnim susretom. To izgleda ovako: "Večeras sam se lijepo zabavila. Želite li to ponovo učiniti ponekad?" A onda imamo i izjave koje previše očekuju i prerano sve otkrivaju:  "Mrzim svoj posao. Ja stvarno želim biti pjevačica, ali moji šup** od roditelja nikad nisu podržavali moje snove." Prerano, drage naše, prerano...

Životisti.rtl.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!