ŽIVOT & STIL

ŽIVOT NA VAGI

Potresna ispovijest Karlovčanke Petra Čorbić u showu Život na vagi: "Tata je umro, mama je imala karcinom štitnjače, a Petri se više nije dalo živjeti"

Dođe ti previše svega i grozno je da dođe do toga. Ja sam to trebala nekome reći, ali sam šutjela i trpjela dok to više nije išlo. To mi se tad činilo kao jedino rješenje, kazala je.

Karlovčanka Petra Čorbić (35) bori se s kilogramima u RTL-ovom showu Život na vagi, a neki dan se treneru Edi povjerila i koje su je životne okolnosti i dovele do teške situacije u kojoj se našla u životu. 

Nakon treninga Edo je popričao s Petrom nasamo, a ona mu je otkrila da se počela debljati kad joj je tata umro. "Tata je umro, mama je imala karcinom štitnjače, a Petri se više nije dalo živjeti pa si je pokušala oduzet život", otkrila je Petra u svojoj potresnoj ispovijesti. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Dođe ti previše svega i grozno je da dođe do toga. Ja sam to trebala nekome reći, ali sam šutjela i trpjela dok to više nije išlo. To mi se tad činilo kao jedino rješenje, kazala je. 

Trener Edo pokušao ju je utješiti te joj je rekao da je već sad jako puno napravila za sebe i da ide samo na bolje. Ali ja vidim Petru koja je u ovom showu već sedam ciklusa. To nije neuspjeh, rekao joj je Edo te dodao da mora malo više suosjećati sa sobom. 

Petra je prije ulaska u show otkrila kako se s kilogramima bori još od djetinjstva kada je zbog svog izgleda često bila na meti svojih vršnjaka. Jednom prilikom su joj drugi učenici skinuli tajice i tako je osramotili pred cijelim razredom, a na jednom razgovoru za posao poslodavka joj je "držala lekciju" o pretilosti i naposljetku je nije zaposlila.

Izdvojeno


Reci što misliš!