ŽIVOTINJARIJE / UDOMI ME!

Potrebno hitno udomljavanje ili privremeni smještaj za više pasa iz Utinje - ako se ne izvuku do utorka, bit će ubijeni

Potrebno hitno udomljavanje ili privremeni smještaj za više pasa iz
Utinje - ako se ne izvuku do utorka, bit će ubijeni

Psi na ovim fotografijama odbrojavaju zadnje dane u skloništu Utinja jer im je početkom idućeg tjedna (utorak ili srijeda) zakazana eutanazija.

U skloništu Utinja ima puno novih pasa i za one koji su najduže tamo, duže od zakonskog propisanog roka, mjesta više nema. Ovo im je zadnja šansa i možda baš vi možete pomoći ovim psima da nastave svoj život.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako? Najbolje udomljavanjem ili barem privremenim smještajem za nekog od ovih pasa. Pogledajte galeriju, možda je među ovim njuškama baš vaš budući najbolji prijatelj. Svi su mladi psi, zaigrani, dobroćudni željni pažnje i ljubavi svog čovjeka.

Ako niste u mogućnosti udomiti ili pružiti privemeni smještaj barem podijelite ovu objavu jer možda baš taj vaš čin spasi nekog od ovih pasa.  U pitanju su sati pa ako možete i želite pomoći apeliramo da reagirate što prije. Svi psi su cijepljeni protiv bjesnoće i čipirani.

Podsjetimo, u protekle četiri godine u Skloništu za pse u Utinji, odnosno za vrijeme trajanja koncesijskog ugovora sa CRPK-om tamo je ubijeno 614 pasa, a udomljenih je samo 564. I istom je periodu u skloništu uginulo 575 pasa. Kontakt voditelja skloništa je 098/189-6999. Za više informacija možete kontaktirati i volontere na njihovoj Facebook stranici. Životinjarije

Izdvojeno


Reci što misliš!