ŽIVOTINJARIJE / UDOMI ME!

Akcija za spas štenaca: Volonteri 13 mališana izvukli prije zime jer ne bi preživjeli, hitno traže dom

Akcija za spas štenaca: Volonteri 13 mališana izvukli prije zime
jer ne bi preživjeli, hitno traže dom

Darsy je medena curica od 2 mjeseca, čipirana, cijepljena protiv zaraznih bolesti, očišćena od parazita i naučena je obavljati nuždu na pelenu. Ova već posve ozbiljna curica je jako željna ljudske pažnje tako da prati ljude u stopu i najsretnija je kad se ugnjezdi u nečijem krilu i uživa u maženju. Ova mrljica ispod oka bez dlake neka vas ne straši, to je od buhica kojih više nema pa se i dlaka počela obnavljati. 

Abby je stara tek oko 2 mjeseca i pretpostavit ćemo da je mix belgijskog i njemačkog ovčara. Malena je očišćena od unutarnjih i vanjskih parazita, cijepljena jednom na zarazne bolesti i čipirana. Također je naučena obavljati nuždu na pelenu i voli sve što vole mladi što znači puno papanja, igre, maženja i spavanja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mars je dečkić od 1.5-2 mj, čipiran, cijepljen protiv zaraznih bolesti, očišćen od parazita i naučen na obavljanje nužde na pelenu. Temperamentan dečkić je najčešće i glavni pokretač igre u ekipi. Iako jako malen sa lakoćom nosi loptice i plišance koji su gotovo veći od njega.

Sally je malena posebna curica od 2 mjeseca, čipirana, cijepljena protiv zaraznih bolesti, očišćena od parazita i naučena obavljati nuždu na pelenu. Ističe se svojom nježnom osobnošću i svojom prekrasnom srebrnom dlakom i bijelim čarapicama na sve četiri šape. Svojom nenametljivošću osvaja na prvu.

Zyta i Kon imaju oko mjesec i pol i zajedno jedva imaju 2 kg. Cijepljeni su protiv zaraznih bolesti, čipirani i očišćeni od parazita te naučeni obavljati nuždu na pelenu. Izvučeni su iz skloništa u jako lošem stanju sa još jednim bratom koji je sretno udomljen. Gotovo da nisu znali ni hodati, a sada su pravi znatiželjni, zaigrani štenci.

Ukoliko ste zainteresirani za udomljenje ili možete ponuditi privremeni smještaj za njih možete kontaktirati volontere putem FACEBOOK stranice Sklonište za pse Utinja – volonteri ili na broj 091/550-4276.

ili Marina Baran mail: [email protected]

S njima su na smještaju i malo veći štenci Priya (cca 4 mjeseca) i Marie i Molly (cca 5 mjeseci).

Udomljavaju se kao kućni ljubimci bez lanca i boksa uz provjeru uvjeta i potpisivanje ugovora sa stavkom o obaveznoj kastraciji po spolnoj zrelosti. Udomljavaju se u Zagreb i okolicu.

Životinjarije

Izdvojeno


Reci što misliš!