ŽIVOTINJARIJE / ŽIVOT S KUĆNIM LJUBIMCEM

Veterinarske ambulante u veljači vrše kastracije mačaka po povoljnijim cijenama - uljepšajte život svom ljubimcu, pogledajte ponude

Veterinarske ambulante u veljači vrše kastracije mačaka po
povoljnijim cijenama - uljepšajte život svom ljubimcu, pogledajte
ponude
foto ilustracija - Pixabay.com

Već tradicionalno, veterinarske stanice i ambulante u veljači nude promotivne cijene sterilizacije i kastracije mačaka. Iako smo već u drugom dijelu mjeseca, treba podsjetiti da je ovaj jednostavan operativni zahvat višestruko koristan za vlasnike ali i kućne ljubimce koji nakon sterilizacije i kastracije mogu puno kvalitetnije, zdravije i dulje živjeti.

Pogledajte ponude…

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Veterinarska stanica Karlovac (Veterinarska praksa Dubovac) ima akciju sterilizacije/kastracije mačaka po cijeni od  200 kuna za ženke i 150 kuna za mužjake. Za naručivanje termina treba nazvati barem dan ranije na 047/648-075.

Veterinarska ambulanta i ljekarna Banija također ima akciju –  sterilizacija ženke je 210 kuna, a kastracija mužjaka 110 kuna. Broj telefona je 047/648-830. Kao i kod Veterinarske stanice Karlovac, akcije vrijedi za cijelu veljaču.

Ambulanta Anima ima akcije za kastraciju i sterilizaciju mačaka. Tako je cijena za ženku 270 kuna, a za mužjaka 130 kuna. Telefon je 047/522-228.

Akcije su pripremili i veterinari u Ogulinu. Petvet Ogulin nema objavljene cijene ali je najavio akciju kastracije mačaka s popustom od 20%.

Akciju ima i Veterinarska ambulanta Ogulin na Pešćenici. Navode da popust vrijedi do 5. travnja. Cijena sterilizacije jedne mačke je 330 kuna, no zanimljivo je da ako sterilizirate tri mačke, jednu sterilizaciju imate gratis.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!