Dok Karlovčani čekaju na prvo kino, Duga Resa je dobila novo 3D u rangu sa Cinestarima – večeras hrvatska pretpremijera crtića Frozen 2

Večerašnja projekcija Snježnog kraljevstva u Dugoj Resi je hrvatska pretpremijera jer, kako je objasnio Marko Pekić iz Radara, u ostalim kinima se prikazuje tek od sutra. Cijena ulaznica je danas 30 kuna, kao što će biti i za druge pretpremijerne projekcije, dok će redovne projekcije biti 25 kuna.

– Istaknuo bih veliko zadovoljstvo s ovom partnerskom pričom, jer već nekoliko godina radimo na tome da se dođe do ovoga jer se ovakve stvari ne događaju preko noći nego su rezultat višegodišnjeg rada, pojasnio je Pekić. Istaknuo je da će repertoar dugoreškog kina biti paralelan s cijelim svijetom, kao što je slučaj sada sa Snježnim kraljevstvom.

– Tako će biti i s Ratovima zvijezda koji će također u Dugoj Resi za Hrvatsku biti pretpremijerno. 3D tehnologija u Dugoj Resi je ista kao i u velikim kino lancima, a ista je i kvaliteta slike i zvuka jer se radi o identičnoj opremi koja zadovoljava sve aktualne svjetske kino standarde. Ulaznice za sve predstave mogu se kupiti putem sustava prodaje na Kino.hr, a dostupne su i na blagajni prije projekcije, dodao je Pekić.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest