Sjajan Advent u amfiteatru: Tisuću Dugorešana pjevalo je sa Žerom i Crvenom jabukom (FOTO)

Prekrasna subota na “Adventu na Mrežnici” u Dugoj Resi. Tijekom “Tatinog dopodneva” djeca su napokon došla na svoje i oduševljeno uz Djeda Mraza isprobala novootvoreno klizalište, a roditelji su uz čaj i kavice uživali u prekrasnom danu. Dugorešani, bez obzira na sitne propuste i tehničke probleme vezane za otvaranje klizališta, imaju samo riječi hvale za ovaj potez Gradske uprave i organizaciju “Adventa na Mrežnici”.

Navečer odlična zabava za odrasle uz Crvenu jabuku i njihove popularne hitove. Amfiteatar prepun mladih, ali i onih starijih koji su stasali uz Žeru i pjesme poput “Volio bih da si tu” ili “Ima nešto od srca do srca” i druge, koje su rasplesale i raspjevale brojne Dugorešane. Teško je reći kada se posljednji puta na jednom mjestu okupio ovoliki broj Dugorešana, kroz amfiteatar ih je sinoć prošlo možda i 1000.

Danas ne propustite isprobati badnji fiš paprikaš kojim će KŠR Mrežnica počastiti sugrađane te svakako, kao uvod u božićno raspoloženje, poslušajte nastup vrsnog tenora Tvrtka Stipića u 13 sati u amfiteatru.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest