MLADOMISNIK

Dugorešanin Branimir Jagodić zaređen za svećenika u Mariji Bistrici – Mladu misu imat će u Amfiteatru

Prošle godine Mladu misu u Dugoj Resi imao je Fabijan Štedul, koji je bio prvi dugoreški mladomisnik, prema crkvenim knjigama, nakon 147 godina.

Dugorešanin Branimir Jagodić jučer je u Mariji Bistrici zaređen za svećenika. Zaređenje su pratili i dugoreški hodočasnici na Mariju Bistricu. Vlč. Barnimir Jagodić Mladu misu će proslaviti u Župi bl. Alojzije Stepinac 12. srpnja s početkom u 17 sati u dugoreškom amfiteatru, a slavlje će započeti roditeljskim blagoslovom ispred njegovog doma u 16 sati.

– Želim zahvaliti svima koji su Branimira na njegovom putu pratili molitvama i bilo kojom drugom pomoći, preporučam ga i dalje u vaše molitve te molim za pomoć u organizaciji slavlja Mlade mise, jer to slavlje jest slavlje naše župne zajednice jednako kao i njegovo slavlje – poručio je vlč. Branko Risek.

Podsjetimo, prošle godine Mladu misu u Dugoj Resi imao je Fabijan Štedul, koji je bio prvi dugoreški mladomisnik, prema crkvenim knjigama, nakon 147 godina. Stoga je zaređenje mladog Branimira Jagodića velik i svečan događaj za sve vjernike ne samo u Župi nego i u širem dugoreškom kraju.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest