bogat program

Počinje Ljeto na Mrežnici – Narednih devet vikenda te za Dan pobjede na različitim lokacijama odvijat će se zanimljivi i zabavni programi

Bogat program počinje ovaj vikend

Ovog vikenda počinje Ljeto na Mrežnici koje će trajati sve do kraja kolovoza, što znači da je pred Dugorešanima i svim posjetiteljima dugo, toplo ljeto i zanimljivi sadržaji.

Ljeto na Mrežnici je projekt kojeg je pokrenula Turistička zajednica područja Četiri rijeke, a na javni natječaj javili su se zainteresirani organizatori, Zeleni kut, Mrežnička kuća-DP, Vesela livada, Izviđački odred Spider, Bosiljevac Mali caffe, Otok Ljubavi, Z-active –sup yoga, Jugne bar i KPA Vodomar- discovery scuba koji su kao financijsku pripomoć u organizaciji zabavnih sadržaja dobili po 5 tisuća kuna.

Ovog vikenda, 4. i 5. srpanja Zeleni Kut i TZP Četiri rijeke organiziraju zabavu na otvorenom u kojoj će biti Dominik Bečvardi s cocktail radionicom, Bob Milan, Kocka Šećera, Casablanca s plesnim ritmovima, turnir u odbojci na pijesku, cocktail party i još puno dobre zabave, a raspored događanja je sljedeći :

Subota, 4.7.

1. Party Band Kocka Šećera 17,00 – 20,00

2. Turnir u odbojci na pijesku 15,00

3. Cocktail party 13,00 – 20,00

4. Blanka CasaBlanka Androšević – dance fitness

Nedjelja, 5.7.

1. Bob Milan 17,00 – 20,00

2. radionica cocktail majstora Dominik Bečvardi 14,00 – 16,30

3. cocktail party 13,00 – 20,00

4. Blanka CasaBlanka Androšević – dance fitness

Prema meteorološkim najavama vrijeme će biti odlično stoga svi željni dobre zabave, odlične hrane i kupanja u Mrežnici, sve to mogu pronaći u Zelenom kutu u Zvečaju.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest