LJETO NA MREŽNICI

Od danas na dugoreškom gradskom kupalištu za sve besplatni SUP-ovi – rekreacija i uživanje u jednom

To je odličan način razgibavanja i rekreacije koji se odvija u prirodnom okruženju, prilagođen svim uzrastima.

Športska zajednica Duga Rese i Grad Duga Resa u sklopu organiziranja aktivnosti na gradskom kupalištu, nabavili su popularne SUP-ove koje će besplatno moći koristiti svi zainteresirani Dugorešani.  

– Od danas, 10. kolovoza pa do 6. rujna Dugorešani će moći svaki radni dan od ponedjeljka do petka besplatno koristiti SUP-ove koji će biti smješteni na gradskom kupalištu u Dugoj Resi u vremenu od 16 do 18 sati. Inače, supovi su jedna od najpopularnijih ljetnih rekreativnih aktivnosti. Veslajući u stojećem položaju, aktiviramo i jačamo sve mišiće na tijelu. SUP je savršen za ljude svih životnih dobi, jer tempo i vrijeme veslanja možemo prilagoditi svojim motoričkim sposobnostima, poručili su iz Sportske zajednice te pojasnili kako veslajući u stojećem položaju rijeka se doživljava na sasvim drugi način i iz druge perspektive za razliku od sjedenja u klasičnom čamcu.

Oni koji pokušaju prvi puta stati na SUP-ove, proći će kratku poduku o tome kako se pravilno koristi SUP, a za one koji žele više, udruga Z-active, organizirat će tijekom ovog cijelog tjedna, dakle od 10. do 16. kolovoza SUP Yogu. To je odličan način razgibavanja i rekreacije koji se odvija u prirodnom okruženju, prilagođen svim uzrastima.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest