LJETO NA MREŽNICI

Ovogodišnje “Ljeto na Mrežnici” ovog vikenda završava u Jungle baru uz DJ BadKid i turnir u stolnom tenisu

Naravno u Jungle baru može se dobro i pojesti, jer tu su jela ispod peke i roštilj, hladna pića i sladoled.

Posljednji vikend ovogodišnjeg Ljeta na Mrežnici održat će se 22. i 23. kolovoza na prekrasnoj lokaciji uz rijeku Mrežnicu u popularnom Jungle baru u Galović Selu. 

Za sve posjetitelje željne opuštanja u prekrasnoj prirodi i kupanja u Mrežnici, Jungle bar je uz potporu TZP Četiri rijeke koja je pokrenula Ljeto na Mrežnici, pripremio After summer party. U subotu već od 16 sati DJ Ivan Hendija a.k.a. BadKid Mrežnicu će zatresti u ritmu soula, funka disca, reggaea, rnb-a, housea, dok je nedjelja je rezervirana za sportski nastrojene posjetitelje, jer će se tada održati turnir u stolnom tenisu s nagradama za najbolje.

Naravno u Jungle baru može se dobro i pojesti, jer tu su jela ispod peke i roštilj, hladna pića i sladoled. Za rekreaciju i razgledavanje Mrežnice tu su velike SUP daske za veslanje za cijelu obitelj, jer na njima se može voziti 6-8 osoba. One su novost u ponudi Jungle bara ove godine i postale su pravi hit, jer osim što se rijeka doživljava iz sasvim drugačije perspektive, ove daske su izuzetno stabilne. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest