dobra zabava

Ljeto na Mrežnici – Veliko finale uz sportske aktivnosti i grupu “Neki to vole vruće”

Poslije podne su natjecanja u mini vaterpolu, utrka SUP-ova i natjecanje u plivanju za djeci i odrasle, a na večer koncert i prijenos utakmice

Za kraj ovogodišnjeg ljeta Turistička zajednica područja Četiri rijeke pripremila je događanje pod nazivom ” Ljeto na Mrežnici – Veliko finale” .

Oko 16 sati na dugoreškom kupalištu održat će se natjecanja u mini vaterpolu, potom utrka SUP-ova i natjecanje u plivanju za djeci i odrasle, a svi zainteresirani trebaju se prijaviti na mob: 0959765600 ili email info@tzp4rijeke.hr , a može i na facebook ili instagram stranicama TZP Četiri rijeke.

Nakon sportskog popodneva program se seli u dugoreški Amfiteatar gdje će biti proglašeni pobjednici, a potom slijedi opuštanje uz glazbu iz 80 – tih i nastup poznatog banda “Neki to vole vruće”. Koncert počinje u 20 sati, a Šomi i Đimi posjetitelje će podsjetiti na popularne hitove poput “Teška vremena”, “Jeans generacija” , “Bojler” i druge.

Za kraj večeri TZP Četiri rijeke poziva da ostanete u Amfiteatru i uživate u prijenosu utakmice lige nacija 2020. Portugal – Hrvatska i naravno navijate za naše.


 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest