PRIJATELJI DJECE

Grad Duga Resa obilježava Dječji tjedan – u gradu brojni sadržaji za djecu, obilježavanje do nedjelje

Povodom Dječjeg tjedna želimo svim našim malim prijateljima da se dobro zabave i da im na životnom putu uvijek svijetli svjetlo, kažu u dugoreškoj gradskoj upravi.

Tako je u ponedjeljak obilježeno svečano otvaranje Dječjeg tjedna u gradskom Amfiteatru, pjesmom, plesom, crtanjem i izradom murala. Slijede kreativne jesenske radionice “Gljive i šumski prijatelji”, “Šiv, Šiv, Šivko”,”Pričam ti priču”,”Kviz znanja”, “Poligon spretnosti” i dr., a Dječji tjedan završit će se u nedjelju 11. listopada 2020. otvaranjem murala.

Povodom 70 godina postojanja Saveza društva naša djeca RH, sudjelovalo se na izbornoj i izvještajnoj skupštini Saveza DND-a RH. Okruženi pozitivom i kreativnim idejama, dobivena je još jednom potvrda da je reaktiviranje gradske udruge za djecu i kandidaturom grada za titulu Grad prijatelj djece, pravi put za boljitak djece ovog grada.Također je održana posljednja sjednica prvog saziva Dječjeg gradskog vijeća Grada Duge Rese gdje je napravljena kratka retrospektiva uspješnog ali nažalost uslijed epidemije ograničenog  rada ovog saziva te smo se zahvalili malim gradonačelnicama Anamariji Salopek i Anamariji Bišćan koje su dostojanstveno predstavljale Dječje gradsko vijeće.

– Povodom Dječjeg tjedna želimo svim našim malim prijateljima da se dobro zabave i da im na životnom putu uvijek svijetli svjetlo, kažu u dugoreškoj gradskoj upravi. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest