ŽUPANIJA / DUGA RESA

Dugoreški "narodnjaci" nezadovoljni programom Dana grada - umjesto Gibonnija oni bi KUD-ove, te da u organizaciji pomognu sv. Petar i sv. Juraj!?

Dugoreški

Duga Resa slavi svoj Dan grada, a  njezini građani nikad nisu imali raznovrsniji program proslave, kao niti bolje mjesto za njegovo održavanje - novi amfiteatar. No izgleda ni to nije dovoljno dugoreškim HNS-ovcima koji su na ovu temu čak održali i tematsku sjednicu svoje podružnice.

Nije u tradicijskom duhu?

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Ovogodišnja organizacija proslave Dana Grada od strane sadašnje vlasti je bolja nego što je to bila prošle godine, ali to nije dovoljno i ne možemo biti potpuno zadovoljni organizacijom na taj način, odaslali su svoju poruku medijima dugoreški "narodnjaci".

Kako dodaju, manifestacija proslave Dana Grada je s obzirom na dugogodišnja održavanja postala tradicionalna, ali nije u tradicijskom duhu Grada Duge Rese.

- Organizacija treba biti s ciljem jačanja brenda Grada Duge Rese s primarnim ciljem promoviranja autohtonih proizvoda, lokalne tradicije, običaja i vrijednosti u angažmanu i sudjelovanje svih građanki i građana Duge Rese, njenih udruga, sportskih organizacija, a koje bi u konačnici bile i motiv dolaska gostiju u naš Grad, kažu HNS-ovci.

U organizaciju uključiti sv. Petra i sv. Juraja!

Također, navode da "podizanje kvalitete razine organizacije proslave Dana Grada žele uz pomoć i zaštitu našeg svetog Jurja i svetog Petra koje je potrebno još dostojanstvenije i svečanije proslaviti".

Koliko su sv. Juraj i sv. Petar pomogli da se u Dugu Resu dovede hrvatski top glazbenik Gibonni nije nam poznato, no zasigurno je poznato da program proslave grada nikad nije bio kvalitetniji i sadržajniji te da nikad do sada u grad na Mrežnici nije doveo toliko posjetitelja iz drugih gradova. Koliko bi ih po "narodnjačkoj" koncepciji privukli oni sami da su na poziciji vlasti, možda će jednog dana imati prilike pokazati.

KAportal.hr


Reci što misliš!