ŽUPANIJA / DUGA RESA

Manifestacija "Odaberi sport" napunila dugoreški amfiteatar - promocija sporta na najbolji mogući način

Manifestacija

Manifestacija Odaberi sport u Dugoj Resi je održana treću godinu zaredom, ali ovog puta na otvorenom prostoru u dugoreškom Amfiteatru. Organizator su kao i do sada bili Sportska zajednica u suradnji s Gradom, Olimpijskim odborom, Turističkom zajednicom, Savjetom mladim i Malonogometnim klubom Dugoreški mališani.

Naglasak smo ove godine dali na ekologiju odnosno na društva koja potiču i razvijaju ljubav prema prirodi i njenoj zaštiti, poput ribolovnog kluba i KPA Vodomar. No, uz ove klubove predstavile su se i brojne druge naše sportske udruge od stolnog tenisa, taekwonda, pa do košarke i nogometa i drugih. Nakon prošlih manifestacija Odaberi sport rezultati su bili odlični. Djeca su se upisivala u nogomet, stolni tenis i druge klubove, posebno nam je bilo drago što smo dobili nove članice u gimnastičkom klubu koji je bio gotovo pred gašenjem. Danas smo imali prigodu vidjeti što su naše mlade gimnastičarke u međuvremenu naučile. Nadam se kako će se i nakon današnjih aktivnosti djeca odazvati i upisati se u neki od odabranih klubova - kazao je predsjednik Sportske zajednice Marko Benić te istaknuo kako, iako je bilo prigovora da se manifestacija održava pred kraj školske godine, smatra kako to ne bi trebala biti prepreka, jer mnogi klubovi baš puno rade ljeti, a na kraju nikad se nije kasno upisati u neki klub bez obzira na godišnje doba.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ugodan i sunčan dan u Amfiteatru je okupio velik broj Dugorešana koji su zajedno s djecom došli pogledati manifestaciju Odaberi sport na kojoj se ovog puta predstavilo desetak sportskih udruga. Neke direktnim nastupom, a druge poput KPA Vodomara pokazivanjem i isprobavanjem opreme.

KAportal.hr

 

Izdvojeno


Reci što misliš!