ŽUPANIJA / DUGA RESA

Stanovnici Zvečaja i Duge Rese opraštaju se od stradalog Davora Petrunića - bio je strastveni nogometaš i zaljubljenik u poljoprivredu

Stanovnici Zvečaja i Duge Rese opraštaju se od stradalog Davora
Petrunića - bio je strastveni nogometaš i zaljubljenik u
poljoprivredu

Davor Petrunić (57) je muškarac iz Zvečaja i vozač Ford Fieste koji je smrtno stradao jučer u teškoj prometnoj nesreći u Draganiću. Njegovi sumještani, pogotovo kolege iz NK Mrežnice, čiji je bio dugogodišnji član, od njega se opraštaju na društvenim mrežama.

- Davor je nogomet zaigrao davne 1981. godine i od tada je član Kluba sve do trenutka stradanja. Nakon zavšetka igračkog doba u klubu je obnašao mnoge dužnosti kao član Uprave, a ostat će u sjećanju kao dugogodišnji tehnički koordinator. Svojim radom i utjecajem mnogo je pridonio uspjehu Kluba - piše u oproštajnoj poruci njegovih kolega i prijatelja iz NK Mrežnice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Davore, hvala ti za dobrotu i nesebičnu ljubav prema nogometu koju si nam uvijek nesebično darovao. Nogometni klub Mrežnica izražava najdublju sućut obitelji i rodbini Davora Petrunića, navode u Klubu.

- Spomenimo da ga vrlo dobro poznaju i svi dugoreški poljoprivrednici, i to kao dugogodišnjeg djelatnika Poljotehne, trgovine poljoprivrednim repromaterijalom i poljoprivredne ljekarne.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!