ŽUPANIJA / DUGA RESA

NETKO IH "ISKRCAO"

Na sedrenoj barijeri u rijeci Mrežnici ispod mosta u Belavićima, mještani pronašli puščane metke

Na sedrenoj barijeri u rijeci Mrežnici ispod mosta u Belavićima, mještani pronašli puščane metke

Usprkos višegodišnjim akcijama i pozivima da se bez ikakvih pitanja policiji može vratiti oružje i streljivo, netko vrlo neodgovoran i nesavjestan, našao je svoj način da se riješi „viška“ metaka. Naime, na sedrenoj barijeri u rijeci Mrežnici ispod mosta u Belavićima mještani su slučajno pronašli mnoštvo metaka o čemu su odmah izvijestili policiju. 

 - Moj susjed Marinko prvi je ugledao te metke i odmah me nazvao da dođem pogledati. Bila sam zaprepaštena kad sam na slapu kod mosta na rijeci Mrežnici ugledala veliku količinu metaka. Zasigurno ih ima oko stotinu, a tik uz njih su i dijelovi kutije pa pretpostavljam da je netko bacio cijelu kutiju metaka za pušku u Mrežnicu. Zgrožena sam ovakvim ponašanjem i odmah sam nazvala policiju i dugoreške Vodomare koji stalno patroliraju Mrežnicom, ispričala je Nikolina Šimunić predsjednica Udruge mladih Belavića. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nikolina je inače zaljubljenica u rijeku Mrežnicu na kojoj je odrasla i za koju opravdano brine, jer nažalost obale Mrežnice i ovog proljeća nagrđuje razno smeće, a sad su se tu našli još i puščani meci. Policija je ubrzo stigla na mjesto, označila lokaciju i potom na siguran način zbrinula metke. 

Izdvojeno


Reci što misliš!