ŽUPANIJA / DUGA RESA

DOBRODOŠLA POMOĆ

Dugoreški Poduzetnički inkubator radi "punom parom" - viziri za kozmetičare i frizere

Dugoreški Poduzetnički inkubator radi

Svi oni vizire će dobiti besplatno zahvaljujući Gradu i Udruženju obrtnika

Poduzetnički inkubator smješten u Srednjoj školi Duga Resa, opremljen je svom potrebnom modernom opremom te, iako još nije službeno otvoren zbog korona krize, radi "punom parom". U njemu se, naime, proizvode prijeko potrebni viziri, a do ponedjeljka će ih dobiti svi dugoreški frizeri i kozmetičari.

- U dogovoru s Udruženjem obrtnika i Cehom frizera i kozmetičara, svi dugoreški frizeri i kozmetičari besplatno će dobiti vizire kako bi u ponedjeljak mogli početi raditi uz poštivanje svih preporuka Nacionalnog stožera o zaštiti zdravlja korisnika, ali i vlastite zdravstvene sigurnosti. Do tada ćemo prema iskazanim potrebama Udruženja obrtnika, koje će vizire i podijeliti svojim članovima, izraditi njih 25, a materijal za izradu osigurao je Grad Duga Resa – kaže Marija Kovačević voditeljica projekta Poduzetnički inkubator te pojašnjava kako će Inkubator biti otvoren kad se, zbog nastale korona krize, steknu uvjeti za raspisivanje javnog natječaja i izbor upravitelja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjetimo, Poduzetnički inkubator proradio je silom prilika prije mjesec dana, kad su prvi put u njemu na modernim 3D printerima izrađeni prvi viziri za potrebe dugoreške Specijalne bolnice za produženo liječenje.
 

Izdvojeno


Reci što misliš!