ŽUPANIJA / DUGA RESA

ONLINE GLASANJE

Duga Resa Fest Status 2020. - Pobjednik Marin Bulić iz Osijeka, druga Lana Rubelj, a treća Dorotea Prosnik

Duga Resa Fest Status 2020. - Pobjednik  Marin Bulić iz Osijeka, druga Lana Rubelj, a treća Dorotea Prosnik

Ove godine zbog konora pandemije nije održano popularno dugoreško natjecanje mladih pjevača Euforija, ali su organizatori odlučili održati on line izbor najboljeg iz proteklih sedam godina. Odabrano je deset kandidata od gotovo stotinu natjecatelja koliko ih je proteklih godina nastupilo na dugoreškom Eurosongu, a nakon što su glasači svojim lajkovima na facebook stranici Duga Resa Festa podržali svoj izbor, njihovi glasovi pribrojili su se glasovima stručnog povjerenstva kojeg su činili Uršula Tolj, Marina Tomašević, Marko Tomasović i Goran Topolovac. 

Nagradu DRF STATUS 2020. kao najbolji izvođač DugaResa Festa ikad osvojio je Marin Bulić iz Osijeka, za svoju izvedbu pjesme "Nessun dorma", koju je izveo na DRF Euforiji 2017.godine kada je osvojio drugo mjesto.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iako su izjednačeni rezultat od 20 bodova, imali Marin Bulić i Lana Rubelj, prema unaprijed utvrđenim pravilima, prednost je imao onaj izvođač koji ima bolju ocjenu od strane žirija, što je u ovom slučaju bio Marin. Drugo mjesto dakle pripalo je Lani Rubelj, a treća je Dorotea Prosnik.  

Podsjetimo, online glasovanje, nažalost prekinuto je ranije, jer su neki glasači, usprkos detaljno navedenim i jednostavnim pravilima, uporno upisivali imena svojih favorita umjesto da su smo kliknuli uz njihovo ime. Kako su organizatori stalno morali brisati takve objave, pogreškom je izbrisan i status Doroteje Prosnik u trenutku kad je imala 489 lajkova, nakon čega je online glasovanje i prekinuto. 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!