ŽUPANIJA / DUGA RESA

TRAJU UPISI

Upisi u Dječji vrtić Duga Resa za novu pedagošku godinu još samo ovaj tjedan - do sada prijavljeno pedesetak mališana

Upisi u Dječji vrtić Duga Resa za novu pedagošku godinu još samo ovaj tjedan - do sada prijavljeno pedesetak mališana

Dugoreški vrtić svakodnevno brine za ukupno 380 mališana, a osim djece s područja Grada Duge Rese (280 mališana), polaze ga i djeca iz općina Netretić (20), Barilović (40) Bosiljevo (9), Generalski Stol u svom objektu (31) i Draganića (2). 

Upisi djece u novu pedagošku godinu traju još samo ovaj tjedan, točnije do 29. svibnja, a kako valja pribaviti i potrebnu dokumentaciju, roditelji koji još nisu, a žele da im dijete krene u vrtić, trebali bi požuriti. Potrebna dokumentacija, može se poslati poštom ili na e-mail [email protected].

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Općina Barilović, uz pomoć europskog novca, izgradila je vrtić u Belajskim Poljicima koji bi trebao na jesen biti u punoj funkciji i gdje će se biti smješteno 40-tero djece, a upravo toliko ih je sad smješteno u Dugoj Resi. No, prema riječima ravnateljice dugoreškog Vrtića Ane Božić, za ovu ustanovu to ne bi trebao biti problem, baš naprotiv, pozdravljaju ovu aktivnost općine Barilović.
 
- Imamo jako dobar interes za upis djece, a vjerujem da će tako i ostati. Naime, mi u jesen uspijemo upisati djecu zaposlenih roditelja, ali kroz godinu imamo problema kad primjerice majci završava porodiljni u studenom ili prosincu, mališan treba u vrtić, a grupe su u skladu s standardom kojeg poštujemo već formirane i popunjene. Kroz godinu imamo problema i jako teško primamo novu djecu, bez obzira na interes. Zato je jako dobro da se vrtići otvaraju i u drugim općinama – pojasnila je ravnateljica Ana Božić. 

Izdvojeno


Reci što misliš!