ŽUPANIJA / DUGA RESA

FOTO, VIDEO...

Duga Resa jučer imala pravi spektakl - koncert grupa Vatra odsvirala na pontonu nasred Mrežnice, slušali ih brojni građani

Danas će (nedjelja) na svoje doći oni najmlađi koji će moći uživati u dugoreškom Amfiteatru gdje ih čeka pravi grad od "napuhanaca".

Brojni Dugorešani jučer su uživali u jedinstvenom spektaklu, koncertu grupe Vatra koja je svirala na pontonu na sredini rijeke Mrežnice. Kako je najavljeno od organizatora iz Turističke zajednice područja Četiri rijeke, ovako nešto do sada nije bilo viđeno na prostoru Karlovačke županije a i šire, pa je interes bio velik, a dobra zabava nije izostala.

Ovo je samo jedan od mnogih događanja povodom proslave Dana grada Duge Rese, a očekivano se na gradskom kupalištu okupio velik broj građana. Neki su koncert pratili i sa mosta, a bilo je i onih u "prvim redovima" - u čamcima.  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svi programi, pa tako i ovaj jučerašnji su besplatni.

Danas će (nedjelja) na svoje doći oni najmlađi koji će moći uživati u dugoreškom Amfiteatru gdje ih čeka pravi grad od "napuhanaca". Tamo je postavljeno čak desetak velikih dvoraca i tobogana, svi su pozvani... 

Kako je jučer bilo na koncertu Vatre na vodi - pogledajte u FOTOGALERIJI KAportala...

 

Izdvojeno


Reci što misliš!