ŽUPANIJA / DUGA RESA

imenovanje

Novoosnovana Javna ustanova Inova DR za poticanje lokalnog razvoja dobila privremenu ravnateljicu Mariju Kovačević

Novoosnovana Javna ustanova Inova DR za poticanje lokalnog razvoja dobila privremenu ravnateljicu  Mariju Kovačević

Marija Kovačević je inače djelatnica gradske uprave i voditeljica projekta Poduzetnički inkubator

Kao što smo već pisali Grad Duga Resa odlučio je osnovati javnu ustanovu za poticanje lokalnog razvoja Inova DR , a o čemu je točno riječ podsjetiti se možete na linku https://kaportal.net.hr/zupanija/duga-resa/3789551/grad-duga-resa-osniva-lokalnu-razvojnu-agenciju-inova-dr-javna-ustanova-bit-ce-na-usluzi-svim-poduzetnicima/

Kako je za početak rada ove ustanove potrebno pribaviti još određene pripreme, ishoditi potrebne dozvole te upisati ustanovu u sudski registar, imenovana je privremena ravnateljica ove ustanove koja će obaviti te poslove. Na čelu InovaDR bit će Marija Kovačević, koja je inače djelatnica gradske uprave i voditeljica projekta Poduzetnički inkubator. Podsjetimo, Poduzetnički inkubator je osnovan u Srednjoj školi Duga Resa i u vrijeme žestoke korona krize neslužbeno je proradio printajući prijeko potrebne vizire za medicinske ustanove i obrtnike u Dugoj Resi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- U roku od 30 dana od dana upisa ustanove u sudski registar, gradonačelnik će imenovati Upravno vijeće, a koje u daljnjem roku od 60 dana, prema prijedlogu privremenog ravnatelja, treba donijeti Statut i druge opće akte. U narednih mjesec dana od donošenja Statuta treba biti raspisan natječaj za imenovanje ravnatelja ustanove. Dakle, privremena ravnateljica obnašat će ovu dužnost do stupanja na dužnost ravnatelja, a najduže godinu dana – pojasnila je Kristina Luketić pročelnica gradskog Odjela za gospodarstvo, društvene djelatnosti, stambene, pravne i opće poslove.


 

Izdvojeno


Reci što misliš!