ŽUPANIJA / DUGA RESA

bogat vikend

Ljeto na Mrežnici ide dalje - ovaj vikend zanimljivi sportski i zabavni sadržaji kod Bosiljevca u Malom Caffeu

Ljeto na Mrežnici ide dalje - ovaj vikend zanimljivi sportski i zabavni sadržaji kod Bosiljevca u Malom Caffeu

Ovog vikenda svi željni sportskih i zabavnih sadržaja pronaći ih mogu kod Bosiljevca

Iako je proteklog vikenda planirano događanje na kupalištu u Dugoj Resi u organizaciji Izviđačkog odreda Spider odgođeno, jer planirana sportska olimpijada u kojoj su trebali sudjelovati izviđači iz nekoliko hrvatskih gradova i Slovenije zbog koronakrize nije se mogla održati, ovog vikenda svi željni sportskih i zabavnih sadržaja pronaći ih mogu kod Bosiljevca.

Naime, Mali Caffe i obitelj Bosiljevac organiziraju u subotu i nedjelju utrke čamcima za djecu i odrasle, rafting koji kreće iz Mihalić Sela, povlačenje užeta, dječje igre uz animatora te Dječju bajku za najmlađe. Svim posjetiteljima na raspolaganju su i besplatno korištenje terena za vaterpolo, nogomet, badminton i odbojku, a za dobru atmosferu i glazbenu podlogu pobrinut će se Marina i Buco. Za sve sudionike natjecanja osiguran je i besplatan ručak te nagrade za najuspješnije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Obzirom da smo morali malo promijeniti program Ljeta na Mrežnici, odgađanjem izviđačke olimpijade, a i Otok ljubavi je odustao od organizacije događanja, narednog vikenda na dvije lokacije program će organizirati Vodomari. Ako prilike dopuste olimpijadu izviđača bismo organizirali na kraju mjeseca kolovoza. Za završetak ovogodišnjeg Ljeta na Mrežnici pripremili smo besplatan koncert za sve one koji se glazbom i tadašnjim velikim domaćim hitovima poput „jeans generacija“ i drugo žele vratiti u 80. i 90. godine uz grupu Neki to vole vruće, najavio je Ivan Puškarić direktor TZP Četiri rijeke te dodao kako će se koncert održati u Amfiteatru 5. rujna s početkom u 20 sati, stoga svakako u svoje podsjetnike unesite ovaj datum i dođite se zabaviti u Dugu Resu.

Izdvojeno


Reci što misliš!