ŽUPANIJA / DUGA RESA

POTPORE

Grad Duga Resa poziva građane da prijave štete nastale nevremenom i tučom – novčana pomoć samo za popravak krovova na kućama

Grad Duga Resa poziva građane da prijave štete nastale nevremenom i tučom – novčana pomoć samo za popravak krovova na kućama

Grad Duga Resa službeno poziva sve fizičke osobe koje su imale oštećenja od tuče, koja je Dugu Resu pogodila 3. kolovoza, isključivo na krovištima stambenih objekata da popune obrasce i prijave štetu

Kao što je u razgovoru za KAportal već najavio, dugoreški gradonačelnik Tomislav Boljar, da će pomoći građanima u sanaciji šteta do kojih je došlo u velikom nevremenu praćenom jakom tučom početkom ovog mjeseca, sada se riječi prelazi na djela. (pogledajte tekst). 

Naime, Grad Duga Resa službeno poziva sve fizičke osobe koje su imale oštećenja od tuče, koja je Dugu Resu pogodila 3. kolovoza, isključivo na krovištima stambenih objekata da popune obrasce i prijave štetu Gradskom povjerenstvu za procjenu šteta od prirodnih nepogoda. Obrazac za prijavu štete može se preuzeti na web stranici Grada Duge Rese, www.dugaresa.hr, ili na portirnici gradske uprave Grada Duge Rese, radnim danom u uredovno radno vrijeme gradske uprave.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

 Sve potrebne informacije oko popunjava obrasca možete dobiti na brojeve telefona 091/517-6959, 091/308-7802, 099/266-8602.

Popunjeni i potpisani obrazac možete dostaviti elektronskim putem na adresu [email protected], putem pošte na adresu: Grad Duga Resa, Gradsko povjerenstvo za procjenu štete od prirodne nepogode, Trg sv. Jurja 1, 47250 Duga Resa ili osobno u pisarnicu gradske uprave na II. katu zgrade, Trg sv. Jurja 1, Duga Resa.

Rok za dostavu obrazaca i prijavu štete je 14. kolovoz, stoga stanovnici s područja Grada Duge Rese nemojte predugo čekati, prijavite štete kako bi dobili bar dio novca za popravak krovova. Pomoć u popravcima oštećenih automobila nije uključena u ovaj proces. 

Znatnu štetu je pretrpjela i gradska vijećnica, pogledajte FOTO GALERIJU...

 

Izdvojeno


Reci što misliš!