ŽUPANIJA / DUGA RESA

HUMANOST NA DJELU

Dugoreški Crveni križ: Umirovljenicima podijeljeno 500 zaštitnih maski, u petak akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Dugoreški Crveni križ: Umirovljenicima podijeljeno 500 zaštitnih maski, u petak akcija dobrovoljnog darivanja krvi

18. rujna od 8 do 12 sati u Demokratskom rasadniku Gradsko društvo Crvenog križa održat će treću ovogodišnju akciju dobrovoljnog darivanja krvi.

U Gradskom društvu Crvenog križa Duge Rese, usprkos brojnim nedaćama koje nam je svima donijela epidemija, kontinuirano se obavljaju sve redovne djelatnosti, ali i djeluje na sprečavanju potencijalnog širenja korona virusa.

Proteklog vikenda, obilježavajući Svjetski dan prve pomoći djelatnici dugoreškog Crvenog križa održali akciju podjele zaštitnih maski umirovljenicima iznad 65 godina. Akcija je uspješno provedena uz veliki odaziv sugrađana, te je podijeljeno oko 500 maski.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Uz podjelu zaštitnih maski umirovljenici su educirani o važnosti njihovog nošenja u svrhu zaštite od korona virusa i o važnosti odgovornog ponašanja uz poštivanje mjera socijalnog distanciranja, rekao je za KAportal Mario Biršić, ravnatelj dugoreškog Crvenog križu te zahvaljuje svima na odličnom odazivu i još jednom poziva na odgovorno ponašanje kako bi i dalje zadržali povoljnu epidemiološku situaciju.

Već ovog petka, točnije 18. rujna od 8 do 12 sati GDCR održat će i treću ovogodišnju akciju dobrovoljnog darivanja krvi. Akcija će se održati u Demokratskom rasadniku, a dobro došli su svi, kako dosadašnji redovni darivatelji tako i novi koji žele sudjelovati u ovoj plemenitoj aktivnosti i darujući krv spasiti nečiji život.

Izdvojeno


Reci što misliš!