ŽUPANIJA / DUGA RESA

ZA SVAKU POHVALU

Dogradonačelnica Duge Rese Katarina Srakočić odrekla se plaće i uredila sedam igrališta u ruralnim mjesnim odborima

Dogradonačelnica Duge Rese Katarina Srakočić odrekla se plaće i uredila sedam igrališta u ruralnim mjesnim odborima
Igralište Stara Sela - Katarina Srakočić

Nema veće nagrade od dječjeg osmijeha i zahvalnosti njihovih roditelja, prokomentirala je dogradonačelnica Srakočić.

Dugoreški dogradonačelnici dr. Miroslav Furdek (HSS) i Katarina Srakočić (SDP) još početkom mandata odrekli su se svojih gradskih plaća u korist djece i mladih u Dugoj Resi. Dogradonačelnik Furdek uložio je u nabavku kompjutora i ostale informatičke opreme za dvije osnovne i Srednju školu, a Srakočić se odlučila novac uložiti u opremanje dječjih igrališta za potrebe najmlađih. 

Ove godine opremljena su dječja igrališta u Mjesnim odborima Stara Sela, Petrakovo Brdo, Dvorjanci, Zvečaj, Belavići, Sveta Jelena i Belajska Vinica. Na navedenim ruralnim lokacijama nikad nisu postojala dječja igrališta, a kamoli oprema. Sada su najmlađi dobili klackalice, tobogane i penjalice i ostalu opremu za bezbrižnu igru u kojoj će vjerujemo uživati. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Dok Karlovačka županija ukida ionako malu naknadu za novorođenčad i mijenja za nekakve pakete, a to sve našim novcima, mi i svojim odricanjem pokušavamo doprinijeti našoj sredini, a sve za naše najmlađe. I nema veće nagrade od dječjeg osmijeha i zahvalnosti njihovih roditelja, prokomentirala je dogradonačelnica Srakočić završetak uređenja igrališta u ovoj godini. 

Zanimljivo je, da su mediji u nekoliko navrata izvijestili o djelovanju i odricanju Dugoreških dogradonačelnika koji su dobili veliku potporu običnih građana i roditelja, ali nažalost njihovim primjerom, koliko nam je poznato, nisu se poveli drugi lokalni dužnosnici. 

Izdvojeno


Reci što misliš!