ŽUPANIJA / DUGA RESA

UKLJUČITE SE!

Humanitarna virtualna utrka u organizaciji RC beauty studia i Športske zajednice Duga Resa za pomoć stradalima u potresu „Ljepota dolazi iznutra“

Humanitarna virtualna utrka u organizaciji RC beauty studia i Športske zajednice Duga Resa za pomoć stradalima u potresu „Ljepota dolazi iznutra“

Utrka će se održavati od 21.siječnja u 00:00 do 25. siječnja u 23:59.,a svi sudionici sami biraju kada žele sudjelovati.

Svi oni ljudi dobra srca iz Hrvatske i iz svijeta, koji se žele uključili u prikupljanje pomoći za područja uništena razornim potresom u Sisačko- moslavačkoj županiji, mogu tu učiniti podrškom humanitarnoj sportskoj akciji koju organizira RC beauty studio i dugoreška Športska zajednica. 

- Cilj ove utrke je sportsko zajedništvo, pomoć i briga za one kojima je to potrebno. Ideja ove humanitarne akcije je trčati, hodati ili odvoziti zadanu dionicu za sve unesrećene potresom pogođenog područja Banije, te ujedno i simboličnom kotizacijom od 50 kuna donirati sredstva za obnovu toga područja. Dionica i kotizacija su simbolični, ali cilj je plemenit. Zato podržite ovu humanitarnu akciju bez obzira u kojem dijelu Hrvatske ili svijeta se nalazite. Pomozimo jedni drugima, jer ljepota dolazi iznutra, poručuju organizatori. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podaci o sudjelovanju na ovoj humanitarnoj utrci mogu se pronaći na direktnom linku za prijavu... 

Utrka će se održavati od 21.siječnja u 00:00 do 25. siječnja u 23:59.,a svi sudionici sami biraju kada žele sudjelovati. To može biti u bilo koje doba dok traje utrka. Sav prihod prikupljen u utrci bit će uplaćen za pomoć stradalima. Natjecati se može i u timovima neovisno o pripadnosti sportskim klubovima. Utrka neće biti zahtjevna, a discipline i dužine su sljedeće: 
 
Nordijsko hodanje 3 km, šetanje 3 km, trčanje 3 km i  biciklizam 10 km, a Start paket sadrži digitalnu zahvalnicu. 
 
Partneri u ovom projektu su Grad Karlovac i Grad Duga Resa, Turistička zajednica područja Četiri rijeke, Karlovačka športska zajednica i Tiskara Žalac. 

Izdvojeno


Reci što misliš!