ŽUPANIJA / DUGA RESA

KORONAKLIZANJE

Klizalište u dugoreškom Amfiteatru unatoč epidemiji odradilo cijelu sezonu, iz TZP-a poručili: Ne idemo na zimski san, osmišljavamo nove sadržaje

Klizalište u dugoreškom Amfiteatru unatoč epidemiji odradilo cijelu sezonu, iz TZP-a poručili: Ne idemo na zimski san, osmišljavamo nove sadržaje

Ivan Puškarić je zahvalio Gradu Dugoj Resi i gradonačelniku što nije dopustio da se tradicija uruši i da nas Covid-19 spriječi u organizaciji radosti na ledu.

Dugoreško klizalište uspjelo je usprkos korona pandemiji, a na radost brojnih korisnika i posebno djece, odraditi punu sezonu. Jučer povodom zatvaranja, javnosti i posjetiteljima dirljivim riječima obratio se direktor TZP Četiri rijeke Ivan Puškarić. 

- Poštovani prijatelji, posjetitelji, turisti, svi koji ste bili s nama, 27.studeni bio je davno, Hrvatska se nije tresla, jedino čega smo se bojali bila je pandemija koronavirusa, a toga dana zaista smo se radovali, pogotovo najmlađi, naša djeca, toga dana otvorili smo klizalište u Dugoj Resi. Danas, 17.siječnja, nepuna dva mjeseca kasnije, stotine i stotine, ma tisuće i tisuće djece, ali i odraslih, prošlo je preko našeg leda, uživalo u njemu koliko i mi u njihovim osmjesima, hihotanju i radosti, klizalište je službeno - zatvoreno, kazao je direktor TZP Četiri rijeke Ivan Puškarić te zahvalio Gradu Dugoj Resi i gradonačelniku Tomislavu Boljaru, što nije dopustio da se tradicija uruši i da nas Covid-19 spriječi u organizaciji radosti na ledu. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

TZP također zahvaljuje studentima i učenicima koji su pomogli pri održavanju leda, izdavanju klizaljki i pažnji koju su pružili svim klizačima i klizačicama. TZP podsjeća kako je dva mjeseca zabave iza nas i vrijeme je za nastavak planiranja drugih aktivnosti uz nadu kako će mjere dopustiti organizaciju svega što planiraju. 

- Nemojte nas zaboraviti, mi ne idemo na zimski sam, već sutra se bacamo na osmišljavanje zabavnih programa u vrijeme ispred nas. Pratite nas i dalje, pišete nam dojmove, prijedloge, sugestije i želje, jer kako kaže Paulo Coelho: “Ako nešto dovoljno jako želiš, cijeli svemir se uroti pomoći ti to ostvariti..” – poručili su iz TZP-a Četiri rijeke. 

Izdvojeno


Reci što misliš!