ŽUPANIJA / DUGA RESA

ZASLUŽNI GRAĐANI

Prijedlozi za kandidate za javna priznanja i nagrade Grada Duge Rese primaju se još samo ovaj tjedan

Prijedlozi za kandidate za javna priznanja i nagrade Grada Duge Rese primaju se još samo ovaj tjedan

Prijedloge za dodjelu javnih priznanja, novčanih nagrada, te Povelje Grada Duge Rese s plaketom utvrđuje Odbor za izbor i imenovanja

Svake godine povodom obilježavanja Dana Duge Rese, a koji se slavi 29. lipnja, Gradsko vijeće dodjeljuje priznanja, te novčane nagrade građanima i pravnim osobama za uspješnost u radu. 

Poziv za dostavu prijedloga otvoren je još ovaj tjedan, točnije do 26.veljače, a dodjeljuju se javna priznanja za životno djelo, godišnje javno priznanje i novčana nagrada gradonačelnika. Za ostvarene najviše zasluge utemeljene je i Povelja Grada s plaketom. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Predlagati zaslužne pojedince, udruge, građane, tvrtke i poduzetnike mogu građani, ustanove, pravne osobe, političke stranke, 1/3 vijećnika Gradskog vijeća, gradonačelnik i Odbor za izbor i imenovanje, a svoje prijedloge trebaju potkrijepiti osnovnim podacima i obrazloženjem o postignutim uspjesima onih koje predlažu. 
Protekla godina bila je puna izazova, stoga razmislite tko se na području Grada Duge Rese isticao i predložite ga za neku od nagrada, jer ovakva priznanja zasigurno su poticaj i za daljnji razvoj i napredovanje. 

Prijedloge za dodjelu javnih priznanja, novčanih nagrada, te Povelje Grada Duge Rese s plaketom utvrđuje Odbor za izbor i imenovanja, a odluku donosi Gradsko vijeće Grada Duge Rese. 

Izdvojeno


Reci što misliš!