ŽUPANIJA / DUGA RESA

RADOVI U TIJEKU

Uređuje se spoj između Trga hrvatskih mučenika i Trga kralja Tomislava – Tamošnji stanari dobit će i novih 17 parkirališnih mjesta

Uređuje se spoj između Trga hrvatskih mučenika i Trga kralja Tomislava – Tamošnji stanari dobit će i novih 17 parkirališnih mjesta

Vrijednost izvedenih radova iznosit će oko 300 tisuća kuna.

Cesta između rotora na Trgu hrvatskih mučenika i Trga kralja Tomislava , točnije pješačkog pothodnika kod željezničke stanice u Dugoj Resi napokon je došla na red za uređenje.

Naime, ovom dionicom svakodnevno već godinama prolaze brojnih Dugorešani, ali je ona bila neuređena i blatnjava za jačih kiša. Sada je na zahtjev najvećeg dugoreškog MO-a Trešnjevka počelo asfaltiranje ove dionice, a radove su obišli dugoreški gradonačelnik Tomislav Boljar, predsjednik MO Trešnjevka Drago Polović, nezavisni vijećnik Jasmin Sarvan i gradski pročelnik za prostorno uređenje Mladen Rakočević.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- To je desetljećima bila pješačka šetnica, koristi se dosta intenzivno i sad smo je odlučili asfaltirati. Kad smo razgovarali sa stanarima rekli su da im nedostaje parkirališnih mjesta pa ćemo urediti i 17 parkirališnih mjesta – objasnio je pročelnik Rakočević te dodao kako će vrijednost izvedenih radova iznositi oko 300 tisuća kuna.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!