ŽUPANIJA / DUGA RESA

IZBORI

Dugoreški HDZ predstavio kandidate za čelne gradske funkcije – Jadranku Golubić za gradonačelnicu i Josipa Vlašića za zamjenika gradonačelnika

Dugoreški HDZ predstavio kandidate za čelne gradske funkcije – Jadranku Golubić za gradonačelnicu i Josipa Vlašića za zamjenika gradonačelnika


- Protekla dva desetljeća imamo stagnaciju grada i mnoge propuštene prilike za razvoj i neizvjesnu budućnost. U ovom trenutku nemamo vremena za plakanje za izgubljenim već je vrijeme da se odgovorno uhvatilo posla. Misao vodilja kroz profesionalni život mi je bila radom do cilja. Spremna sam sa svojim timom preuzeti odgovornost da ovaj grad bude mjesto u kojem mladi imaju potrebne životne preduvjete i žele ostati i osnovati svoje obitelji. Mjesto gdje postoje svi preduvjeti za razvoj sporta, poduzetnici žele investirati, turisti s razlogom dolaze, a svi ljudi se osjećaju jednako prihvaćeno bez obzira žive li u centru ili u ruralnim područjima, a to će omogućiti samo ravnomjerno ulaganje u sve dijelove Grada. U ovu izbornu utrku nismo krenuli nepripremljeni, naprotiv, pripremali smo se ozbiljno i odgovorno i znam da ćemo uspjeli – kazala je na današnjem predstavljanju Jadranka Golubić kandidatkinja HDZ-a za gradonačelnicu Duge Rese pojasnivši da će izborni program biti javnosti predstavljen uskoro s konkretnim odrednicama razvoja, a okosnica su mu "dugoročni razvoj, a ne kozmetički zahvati dva mjeseca prije izbora".

Jadranka Golubić je Dugorešanka, koja je radni vijek započela je u Općoj bolnici Karlovac kao medicinska sestra, a nastavkom obrazovanja i edukacije 2017. godine postala je sveučilišni magistar menadžmenta kvalitete u zdravstvu. Zaposlena je u dugoreškoj bolnici. Aktivna u politici od 2013. godine. Bila je vijećnik u dugoreškom Gradskom vijeću, a protekle četiri godine je potpredsjednica Skupštine karlovačke županije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Desna ruka Jadranke Golubić, odnosno kandidat za zamjenika gradonačelnika Duge Rese je dvadesetosmogodišnji  Josip Vlašić iz Dvorjanaca. Po zanimanju inženjer strojarstva, radio kao tehnički rukovoditelj, a vlasnik je i OPG-a koji uspješno širi poslovanje i već je tri puta samostalno povukao sredstva EU. Član je HDZ-a 12 godina, bio je predsjednik Mladeži te član Odbora za poljoprivredu.

- Smatram da svojim znanjem mogu doprinijeti razvoju gospodarstva i poljoprivrede u Dugoj Resi. Siguran sam da su mogućnosti našeg grada daleko veće od ove situacije u kojoj se sad nalazimo. Zajedničkim snaga moramo zadržati mlade u gradu, a to možemo samo tako da im omogućimo radna mjesta i grad dostojan za život. Jedan od glavnih ciljeva mi je povlačenje sredstava iz fondova EU, jer do sada, nažalost, mnoge prilike su bile propuštene. Pozivam sve mlade da ne odustaju od vlastitih ciljeva i da promišljaju zajedno sa mnom i aktivno se uključe u donošenje odluka koje će krojiti našu budućnost. Nakon pobjede na izborima, dužnost zamjenika gradonačelnice obnašat ću volonterski, a novac za plaću usmjeriti u prioritetne potrebe naših sugrađana – zaključio je Josip Vlašić te svim nazočnim pripadnicama uz čestitke uručio jaglace.

Predstavljanju dugoreških kandidata nazočne su bile i kandidatkinja HDZ-a za karlovačku županicu Martina Furdek Hajdin i predsjednica Županijske organizacije Nada Murganić. Obje su istakle županijsku potporu predloženim dugoreškim kandidatima.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!