ŽUPANIJA / DUGA RESA

PENJE SE VEĆ GODINAMA

Tko je dugoreški zaljubljenik u prirodu koji je "chillanjem" na vrhu drveta uzbunio izletnike i HGSS: Gore uživam u suncu i cvrkutu ptica

Tko je dugoreški zaljubljenik u prirodu koji je
HGSS Stanica Karlovac

- Niti u jednom trenutku nisam imao namjeru dovesti nikoga u neugodnu situaciju. Popeo sam se na kesten, da bih uživao u toplom suncu, vjetru, u cvrkutu prekrasnih ptica i to na 15 metara da nikoga ne ometam u njegovim radostima, rekao je Perušić.


Tko je dugoreški penjač koji je odmorom na vrhu krošnje drveta na Vinici uzbunio izletnike, te na noge dignuo čak i karlovačke HGSS-ovce.

Radi se naime, o Matiji Perušiću, 42-godišnjem zaljubljeniku u prirodu iz Duge Rese. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon što je velik broj medija prenio njegovu egzibiciju na 15-metarskom drvetu, Perušić se i sam oglasio na Facebooku HGSS-a Stanice Karlovac.

- Niti u jednom trenutku nisam imao namjeru dovesti nikoga u neugodnu situaciju. Popeo sam se na kesten, da bih uživao u toplom suncu, vjetru, u cvrkutu prekrasnih ptica i to na 15 metara da nikoga ne ometam u njegovim radostima, rekao je Perušić. Kako kaže, taj običaj da se penje na visoko drveće nije od jučer, a traje već godinama.

- Sve je bilo savršeno, potpuni spoj s prirodom. Ovim putem pozdravljam dvije prolaznice koje su rekle: Look! Right there" You see! On the tree!..are you chilling up there? Dao sam im do znanja da su u pravu. Yea. He is chilling. Thats OK, nice, kaže Matija.

- O negativnim i komičnim reakcijama ne želim sad ovdje o tome, samo želim reći da moramo staviti na prvo mjesto pozitivne misli i imati pozitivan stav, jer ako na taj način započnemo dan, sve se mijenja na bolje, napisao je Matija Penjač te ujedno zahvalio HGSS-u i policiji na izuzetno brzom dolasku, na ljubaznoj i smirenoj komunikaciji i rješavanju nesporazuma na najljepši mogući način. 

Na kraju se ispričao i župniku na izostavljanju Postaje 11 Križnog puta te poručio. Mir svima vama želi vam Penjač.

Izdvojeno


Reci što misliš!