ŽUPANIJA / DUGA RESA

NAKON POTRESA

Mobilni tim Ministarstva prostornog uređenja u subotu u Dugoj Resi - pomažu kod ispunjavanja zahtjeva za obnovu zbog šteta od potresa

Mobilni tim Ministarstva prostornog uređenja u subotu u Dugoj Resi - pomažu kod ispunjavanja zahtjeva za obnovu zbog šteta od potresa

Nakon 17. travnja pomoć pri ispunjavanju zahtjeva za obnovu građani će moći dobiti u prostorijama Gradske uprave,

Građani s područja Grada Duge Rese koji su prijavili oštećenja u potresu i na čijem objektu je obavljen brzi pregled statičara te imaju naljepnicu statičara, imaju pravo podnijeti zahtjev za obnovom Ministarstvu prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine.

- Pomoć građanima pri ispunjavanju i podnošenju zahtjeva za obnovom pružat će mobilni tim koji će dana 17. travnja 2021. biti u Dugoj Resi u Pučkom otvorenom učilištu, odnosno predvorju kina u vremenu od 9 do 17 sati.  Radi bržeg i lakšeg postupka podnošenja zahtjeva, mole se građani da sa sobom ponesu podatke o brojevima katastarskih čestica na kojoj je izgrađen objekt koji je oštećen te ostalu građevinsku dokumentaciju kojom se dokazuje legalnost objekta – poručili su iz dugoreške Gradske uprave. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon 17. travnja pomoć pri ispunjavanju zahtjeva za obnovu građani će moći dobiti u prostorijama Gradske uprave, Trg sv. Jurja 1, II. kat, soba broj 46,  u vremenu od 8 do 15 sati svakog radnog dana od ponedjeljka od petka.

Izdvojeno


Reci što misliš!