ŽUPANIJA / DUGA RESA

RIBIČU U SPOMEN

Održan 1. Memorijalni šaranski kup "Roman Radočaj" - najveću ribu od 17,1 kilograma uhvatili CT Hunters

Održan 1. Memorijalni šaranski kup

- Uz čestitke natjecateljima i ekipi na medalji, nadamo se i što većem broju natjecatelja na sljedećem memorijalu, poručili su organizatori.


KŠR Mrežnica iz Duge Rese proteklog vikenda organizirala je 1. Memorijalni šaranski kup „Roman Radočaj“  u znak sjećanja na prošle godine preminulog dugogodišnjeg člana kluba i strastvenog ribiča. 

Podsjetimo, Roman Radočaj preminuo je 7. travnja u dobi od 54 godine, a u Klub se učlanio davne 1974. godine kao redovni član, djelatnik i natjecatelj. Svoju predanost klubu potvrđivao je stalnim angažmanom u svim aktivnostima koje je klub provodio, a posebice se isticao u radu ribo-čuvarske službe, brige oko mrjestilišta i natjecateljskom ribolovu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najdraža disciplina bila mu je lov šarana u kojoj je i postigao najveće uspjehe, a natjecao se i u Hrvatskoj šaranskoj ligi.

Natjecanju je, izvijestio je KŠR Mrežnica, pristupilo ukupno 5 ekipa, a upis su ostvarile 3 ekipe. Plasman ekipa je sljedeći: 

1. Mjesto : CT Kumići (Ivica Babić i Tomislav Špundak) - 6 riba, ukupno 60,563 kg
2. Mjesto : CT JUNGLE BAR (Dino Mihalić i Fran Mihalić) - 6 riba, ukupno 46,706 kg
3. Mjesto : CT HUNTERS (Ante Radočaj i Davor Stojković) - 2 ribe, ukupno 30,09 kg 
Bez upisa
4. CT POLA POLA ( Marko Kočan) 
5. CT SNUPI I PIRGO (Mario Livojević i Davor Petrunić) 

Najveću ribu ulovili su CT Huntersi, odnosno Davor Stojković, a imala je 17,1 kilograma. 

- Uz čestitke natjecateljima i ekipi na medalji, nadamo se i što većem broju natjecatelja na sljedećem memorijalu, poručili su organizatori. 

Izdvojeno


Reci što misliš!