ŽUPANIJA / DUGA RESA

INVESTICIJA

U bivšem Mulju dugoreška mladež dobila prostor za zabavu i edukaciju - već su postavili izložbu, uskoro će i useliti

U bivšem Mulju dugoreška mladež dobila prostor za zabavu i edukaciju - već su postavili izložbu, uskoro će i useliti

Pučko otvoreno učilište bit će operativna i financijska podrška, a Udruga za mlade Agora rukovodit će prostorom

 

Mladi Duge Rese napokon su dobili dugo očekivani prostor u kojemu će se moći družiti u slobodno vrijeme, igrati različite društvene te sportske igre poput stolnog tenisa i biljara, ali i organizirati edukativne radionice i predavanja, jer će imati i multimedijalnu i informacijsku sobu.

Prostor za mlade nalazi se u Jozefinskoj ulici 8, točnije u Dugorešanima dobro poznatom prostoru nekadašnjeg „Mulja“ u središtu grada.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U proteklo vrijeme pribavljeno je i ponešto opreme, iako se većina još očekuje, no prostor nije još do kraja uređen, pa Udruga za mlade Agora i Savjet mladih Duge Rese pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže i pripomognu u dovršenju uređenja.

Pučko otvoreno učilište bit će operativna i financijska podrška, a Udruga za mlade Agora rukovodit će prostorom. Mladi su se potrudili pa su organizirali i mini izložbu odabranih 12 od ukupno 60 pristiglih fotografija na foto natječaju za najljepšu fotografiju s područja grada i njegove šire okolice. Fotografije sad ukrašavaju zidove novog prostora za druženje mladih Dugorešana.

Izdvojeno


Reci što misliš!