ŽUPANIJA / DUGA RESA

IZBOR SLOGANA

Mladi Dugorešani osmislili najbolji slogan za Društvo "Naša djeca“ Hrvatske! "Bilo na igralištu, bilo u školi, dobroćudnost svatko voli"

Mladi Dugorešani osmislili najbolji slogan za Društvo

U sklopu našeg projekta "100 ljudi, 100 ćudi" naš je mali stručni žiri jednoglasno odabrao najoriginalniju poruku koja zagovara toleranciju i nenasilje, a koju ćemo tiskati na majice.

Savez društava „Naša djeca“ Hrvatske, u kojem aktivno djeluje Dugoreško Društvo naša djeca „Jozefina“ organizirao je natjecanje za izbor najboljeg slogana u sklopu projekta „100 ljudi, 100 ćudi“, a najbolji slogan stigao je iz Duge Rese.

Podsjetimo, riječ je projektu kojim se želi prevenirati međuvršnjačko nasilje s ciljem gradnje sigurne zajednice mladih ljudi koji će jedni drugima biti podrška. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Međuvršnjačko nasilje je ozbiljan problem i samo edukacijom ćemo ga uspjeti iskorijeniti. U sklopu našeg projekta "100 ljudi, 100 ćudi" naš je mali stručni žiri jednoglasno odabrao najoriginalniju poruku koja zagovara toleranciju i nenasilje, a koju ćemo tiskati na majice.  Slogan nam je stigao iz Duge Rese i glasi: BILO NA IGRALIŠTU, BILO U ŠKOLI, DOBROĆUDNOST SVATKO VOLI!, izvijestili su iz Saveza te zahvalili učiteljici Heleni Helkert Furkač na prijavama te autoru slogana učeniku 3.b razreda OŠ "Vladimir Nazor" Duga Resa, Kevinu Shaughnessy i učiteljici Dubravki Maradin. 

Prije nekoliko dana predstavnici  Saveza DND-a boravili su u Dugoj Resi gdje su prisustvovali jednoj od brojnih radionica koje članovi „Jozefina“ i odabrani edukatori provode u osnovnim školama grada i okolice. 

Radionica, na kojoj je sudjelovalo 24 učenika OŠ Ivan Goran Kovačić održana je u Amfiteatru i bila je vrlo edukativna i inspirativna. 

Izdvojeno


Reci što misliš!