ŽUPANIJA / DUGA RESA

GRIN FEST

Let 3 se vraća u Dugu Resu - pronašli smo članak iz 1994., evo kakav su show tada napravili u Društvenom domu

Let 3 se vraća u Dugu Resu - pronašli smo članak iz 1994., evo kakav su show tada napravili u Društvenom domu

Bili su premazani crnom bojom i goli do pasa.

U dugoreškom amfiteatru će 19. lipnja u sklopu Grin festa gostovati popularni riječki rockeri "Let 3". Ovo neće biti njihov prvi nastup pred dugoreškom publikom.

U arhivu lista "Duga Resa" iskopali smo vijest iz 1994. godine, kada su nastupili u Društvenom domu pred oko 300 ljudi. Originalnu vijest otprije 27 godina prenosimo u cijelosti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Let 3 u Dugoj Resi

U Dugoj Resi se rijetko održavaju rock koncerti, a kad se to dogodi, koncert organizira Radio Duga Resa. Tako je bilo u posljednjih par godina, također i u ovo slučaju.

Riječka alter-rock skupina Let 3 nastupila je u Društvenom domu u subotu 23. travnja. Pred oko tri stotine štovatelja svoje glazbe, ali i vizualno-scenskog nastupa (ovaj put bili su premazani crnom bojom, goli do pasa), Let 3 priredili su nesvakidašnji, sebi svojstven rock party. Izvodili su poznate pjesme poput "Vjeran pas", "Izgubljeni", "Pokvarena žena", El Desperado" itd., koje je publika najbolje prihvatila. Šteta što Let 3 nemaju objavljene nove stvari (zadnji njihov album pojavio se 1991.), jer bi tada ovaj dobar koncert sigurno bio još uspješniji. Predgrupa Let 3 bio je nadareni karlovački bend Lady Jane, kojima, nastave li ovako, predstoji obećavajuća nudućnost.

Članovi grupe Let 3 prije koncerta gostovali su na dugoreškom radiju. Uz interview i kontakt sa slušateljima, dijelili su i besplatne ulaznice za koncert. Vrijedi napomenuti da su, od posljednjeg napisa u ovom listu, u programu Radija Duga Resa gostovali i Hladno pivo, Anesthesia, odlična londonska grupa 7 Kevins, popularni Dreletronic i drugi.

Izdvojeno


Reci što misliš!