ŽUPANIJA / DUGA RESA

FESTIVAL U DUGOJ RESI

U sklopu Grin Festa održavaju se i dvije atletske utrke - do sada se prijavilo se oko 230 natjecatelja, a prijave za Grin Trail otvorene do 13. lipnja

U sklopu Grin Festa održavaju se i dvije atletske utrke - do sada se prijavilo se oko 230 natjecatelja, a prijave za Grin Trail otvorene do 13. lipnja

Start utrke je u nedjelju u 10 sati 20. lipnja, a za sada su se prijavila ukupno 94 trkača koji dolaze iz Zagreba, Karlovca, Varaždina, Zaprešića, Velike Gorice i Delnica i drugih gradova.

U sklopu dugoreškog Grin Festa koji počinje za deset dana, točnije 18. lipnja, uz niz rekreativnih sportskih događanja, navijački kutak i prijenos utakmica EP u nogometu održat će se i dvije zanimljive utrke, Grin Run i Grin Trail, a uz TZP Četiri rijeke organizatori su AK Maraton i DSR Footloose. 

Ove utrke ne samo da su poticaji na natjecanje i usvajanje zdravih životnih navika, već su lijepa promocija Grada Duge Rese, rijeke Mrežnice, Vinice, odnosno prekrasne prirode kroz koju će se sudionici kretati. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za utrku Grin Run, koja će se održati 19. lipnja za sada je prijavljeno 129 trkača. Riječ je o atletskoj cestovnoj utrci ukupne duljine 10.000 m. Utrka se sastoji od 3 kruga od kojih su prva dva kruga 3.500m, a završni krug iznosi 3.000 m. Start i cilj nalaze se kod Amfiteatra, a staza je u cijelosti asfaltirana, prolazi uz Mrežnicu i prelazi je u dva navrata u svakom krugu. Start utrke je u subotu 19. lipnja u  19 sati.  Također je organizirana i utrka na 3 kilometra koja počinje pola sata ranije, a trči se jedan krug. 

Kako bi i najmlađi došli na svoje, Dječje utrke održat će se istog dana s početkom u 17 sati i otvorene su za sudjelovanje za svu djecu vrtićke dobi i učenike prva četiri razreda osnovnih škola, odnosno do 10 godina starosti, a prijave će biti prije utrka. 

Atletska utrka Grin Trail je utrka ukupne duljine 8 km i 13 km.  ŽUtrka se održava na miješanom asfaltno-kameno-zemljanom terenu. Start i cilj ovih nešto zahtjevnijih utrka, jer se ide i na obližnju Vinicu, također su u Amfiteatru u Dugoj Resi.  Start utrke je u nedjelju u 10 sati 20. lipnja, a za sada su se prijavila ukupno 94 trkača koji dolaze iz Zagreba, Karlovca, Varaždina, Zaprešića, Velike Gorice i Delnica i drugih gradova. 
 
Za pobjednike u pojedinim kategorijama organizatori su pripremili i zanimljive nagrade. 

Prijaviti se možete do 13. lipnja i to isključivo putem internetske stranice na linku https://www.utrka.com/utrke/grintrail/2021/info/ zbog toga što svaki natjecatelj dobiva startni broj sa čipom za mjerenje vremena.

Izdvojeno


Reci što misliš!