ŽUPANIJA / DUGA RESA

DO 27. LIPNJA

Počeo 3. dugoreški Grin Fest – Amfiteatar Duga Resa mjesto za sve posjetitelje i najbolju zabavu u županiji

Počeo 3. dugoreški Grin Fest – Amfiteatar Duga Resa mjesto za sve posjetitelje i najbolju zabavu u županiji

Manifestacija je ovo na kojoj se uživa u različitoj glazbi, estradnim zvijezdama i brojnim drugim sadržajima, a ulaznica nema.

U dugoreškom Amfiteatru danas je počeo 3. Grin Fest koji će trajati do 27. lipnja. Uz otvorenje nastupili su zagrebački bubnjari, na video zidu pratio se nastup naše repke, a za glazbeni ugođaj pobrinuo se karlovački bend Black and White.

- Amfiteatar Duga Resa mjesto je za sve posjetitelje i najbolju zabavu u županiji, a i šire. Svaki dan imat ćemo glazbene nastupe, kazališne predstave, animacije za djecu, prijenos utakmica EU prvenstva hrvatske reprezentacije, fan kutak i još puno toga. Stoga dođite i provjerite – pozvao je Dugorešane, ali i sve ostale posjetitelje, Ivan Puškarić, direktor TZP-a Četiri rijeke te naglasio kako je prostor na otvorenom i dovoljno velik te epidemiološke mjere u tom smislu nisu ograničavajuće.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dugoreški Grin Fest, koji je puno više od nekadašnje manifestacije Dugoreški dani kojima se obilježavao Dan Grada Duge Rese, ove godine se zapravo održava 3. puta, jer prošle godine je zbog korone morao biti otkazan. Od strane posjetitelja ovo je jedna od odlično podržanih manifestacija na kojoj se uživa u različitoj glazbi, estradnim zvijezdama i brojnim drugim sadržajima, a ulaznica nema.

Pohvale organizatorima na kvalitetno osmišljenom sadržaju, na otvorenju Grin Festa uputio je i Željko Fanjak direktor Turističke zajednice Karlovačke županije.

- Ispred Duge Rese i šireg područja jedna je sjajna turistička budućnost. Duga Resa ima što ponuditi, postoje značajni sadržaji da ljudi mogu kvalitetno provoditi slobodno vrijeme, a uz predivnu prirodu i rijeku Mrežnicu, osmišljavanje ovakvih sadržaja je odličan motiv za dolazak gostiju. Pohvale organizatorima i nadamo se da će se ova manifestacija nastaviti i ubuduće - istaknuo je Fanjak.

Ispred Ministarstva turizma i sporta podršku manifestaciji je dala i Petra Mlačak Rosić koja je istakla kako su ovakve manifestacije definitivno obogaćenje turističke ponude, posebice u kontinentalnoj Hrvatskoj.

- Nama je u interesu, i tu nas je možda korona malo usporila, da Grin Fest preraste u jednu regionalnu prepoznatljivu manifestaciju. Zadali smo si neke rokove, mjerno vrijeme nam je nakon pet godina, a cilj nam je za deset godina. Naime, Dugoreški Grin Fest, nije samo zelen simbolizirajući Mrežnicu već znači i osmjeh, odnosno želimo jednu izrazito pozitivnu manifestaciju. Iskreno vjerujem da ćemo svake godine napraviti jedan korak više, ostvariti cilj i postati prepoznatljivi na karti Hrvatske – kazao je dugoreški gradonačelnik Tomislav Boljar te dodao kako ga veseli simbioza TZP Četiri rijeke, Županije i Ministarstva.

Sutra će se održati atletska utrka Grin run na 3 i 10 kilometara, a u 17 sati Dječje utrke. Za zabavu u večernjim satima pobrinut će se Mrle i Let 3.

Izdvojeno


Reci što misliš!