ŽUPANIJA / DUGA RESA

Discaver scuba diving

Ljeto na Mrežnici donosi priliku i za probno ronjenje - prijave još danas

Ljeto na Mrežnici donosi priliku i za probno ronjenje - prijave još danas

Prilika onima koji nikad nisu zaronili s opremom

U sklopu „ Ljeta na Mrežnici“ i ove godine KPA Vodomar i MM Klub organiziraju Discover scuba diving odnosno probno ronjenje s ronilačkim aparatom i teoretsku obuku zainteresiranih kandidata. Ovaj program namijenjen je svima onima koji nikad nisu zaronili s opremom, a željeli bi doživjeti podvodne čarolije. Sad to mogu učiniti uz stručno vodstvo obučenih i iskusnih instruktora.

Probna ronjenja održat će se 24. i 25 srpnja, a prijave se primaju najkasnije do 22. srpnja do 20 sati u prostorijama KPA Vodomar u Parku dr. Tuđmana.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Zainteresirani kandidati trebaju ispuniti potrebnu dokumentaciju za prijavu, a u petak u 19 sati održat će se generalni brifing i upoznavanje kandidata s opremom. Tijekom subote i nedjelje kandidati će biti raspoređeni u termine za ronjenje, a program će trajati od 14 do 19.30 sati. Najmlađi prijavljeni kandidati moraju imati 10 godina i pristanak roditelja – poručili su organizatori.

Discover scuba driving program odradit će instruktori i voditelji ronjenja KPA Vodomar, a za sve dodatne informacije i najave javiti se Klubu na 095/8012476 te na email: [email protected].
 

Izdvojeno


Reci što misliš!