ŽUPANIJA / DUGA RESA

PRAZNIČNO DRUŽENJE

Dugoreška Matica umirovljenika Dan pobjede i domovinske zahvalnosti obilježila sportskim aktivnostima i druženju s gostima iz Gline

Dugoreška Matica umirovljenika Dan pobjede i domovinske zahvalnosti obilježila sportskim aktivnostima i druženju s gostima iz Gline

U programu obilježavanja su sudjelovale sve naše formirane sekcije, kuglači, nordijski hodači, članovi sekcije pikada, i viseće kuglane, kartaši i članovi kreativno - rekreativne radionice

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti obilježen je različite načine, a Matica umirovljenika Duga Resa organizirano ga je obilježila kroz sve svoje sekcije zajedno s gostima iz Gline. 

- U programu obilježavanja su sudjelovale sve naše formirane sekcije, kuglači, nordijski hodači, članovi sekcije pikada, i viseće kuglane, kartaši i članovi kreativno - rekreativne radionice. Prvo su naši članovi sekcije nordijskog hodanja  prošetati ulicama grada Duga Resa i uz obalu rijeke Mrežnice, a potom smo održali natjecanja svih ostalih članova sekcija Matice u kojima su sudjelovali i naši gosti članovi Matice umirovljenika iz Gline, kaže nam Ana Piškurić, predsjednica dugoreške udruge umirovljenika. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sportsko rekreativno druženje trajalo je do ručka kad su proglašeni pobjednici i dobitnici prigodnih odličja. Gostima iz Gline dobrodošlicu u Dugoj Resi poželjeli su dugoreški gradonačelnik Tomislav Boljar i vijećnik Jasmin Sarvan. Ovom prigodom na poklon su od umirovljenika dobili ukrašene metle s željom da njim pometu sve dugoreške probleme. 

- Zahvaljujemo Matici umirovljenika Glina koja je svojim sudjelovanjem pridonijela svečanijem činu obilježavanja "Oluje", kao i svima koji su nam pomogli u organizaciji. 
Posebno hvala našem gradonačelniku Tomislavu Boljaru i Domu HV "Zrinski" Karlovac na ustupanju prostora kuglane gdje smo održati kuglačko natjecanje, poručili su dugoreški umirovljenici. 

Izdvojeno


Reci što misliš!