ŽUPANIJA / DUGA RESA

GRADSKO VIJEĆE

Članovi Odbora i komisija Gradskog vijeća Duge Rese odlučivat će o važnim gradskim pitanjima - pogledajte tko je u njima

Članovi Odbora i komisija Gradskog vijeća Duge Rese odlučivat će o važnim gradskim pitanjima - pogledajte tko je u njima

Članovi ovih odbora, zajedno s Gradskim vijećem, u narednom periodu odlučivat će o mnogim važnim gradskim pitanjima.

U naredne četiri godine u radu 12 odbora i komisija Gradskog vijeća Duge Rese sudjelovat će stranački gradski vijećnici sukladno broju mandata koji su osvojili na izborima, ali i mnogi stručnjaci za razna područja koji nisu gradski vijećnici. Članovi ovih odbora, zajedno s Gradskim vijećem, u narednom periodu odlučivat će o mnogim važnim gradskim pitanjima. 

Na čelu Odbora za proračun i financije je Gordana Pahanić, a članovi su Anka Baršić, Miroslav Furdek, Ivan Banjavčić, Ivan Moguš, Maria Stojković i Edita Biršić. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Odbor za Statut i Poslovnik, izabrani su Josip Vlašić i Jasmin Sarvan, a predsjednica je Lana Legek. 

Predsjednik Odbora za gospodarstvo je Ivan Petrunić, a članovi su Anka Baršić, Lana Legek, Mario Novosel i Dražen Benković. 

Odbor za turizam čine Ana Piškurić, Jelena Štefanac, Marijan Felker i Igor Frketić, a predsjednica je Karmen Banjavčić. 

Predsjednik Odbora za komunalno gospodarstvo, prostorno uređenje i zaštitu okoliša je Jasmin Sarvan, a Karmen Banjavčić, Dubravko Capan, Mladen Palajsa i Dubravko Kalčić su članovi ovog odbora. U Odbor za poljoprivredu i šumarstvo, izabrani su Mijo Ivanić za predsjednika, a Zdenko Močnik, Pavle Goldašić, Ivan Vlašić i Elvira Radočaj su članovi.  

Na čelu Odbora za odgoj i osnovno obrazovanje, kulturu, tjelesnu kulturu i šport je Dražen Palajsa, a u radu će mu kao članovi pomagati Roman Grobenski, Bruno Banjavčić, Dražen Gvozdić i Ljiljana Galić. 

Odbor za zdravstvo, socijalnu skrb i branitelje, za predsjednika je izabran Miroslav Furdek, a članovi su Dubravka Kušić, Mirjana Erdeljac Cunha, Višnja Mihalić Mikuljan, i Damir Šnidarić. 

Predsjednica Odbor za predstavke i pritužbe je Jelena Štefanac, a članovi su Mijo Ivanić i Petar Vukičević. 

Na čelu Komisije za imenovanje ulica i trgova je Ivan Petrunić, a u radu će mu pomagati  Igor Paušić i Zvonko Baranašić. 

Podsjetimo, na konstituirajućoj sjednici Vijeća izabran je i Odbor za izbor i imenovanja. Predsjednik je Mijo Ivanić, a članovi su Dražen Palajsa, Lana Legek, Iva Stipančić Benić i Dražen Benković. 

Izdvojeno


Reci što misliš!